Catry - Arias: laserontharing - Verwijderen van tatoeages en Anti-aging!

Donderdag 21 maart 2024 23:49 - geschreven door Bart

Klik hier en bezoek de website van laserontharing Catry - Arias uit Beringen  

Goedemorgen Jocasta en Dr. Filip Catry. Wat fijn om te horen over de nieuwe dienst die Jocasta introduceert binnen jullie dokterspraktijk. Kunt u ons meer vertellen over deze nieuwe service die Catry Arias aanbiedt?

Jocasta: Natuurlijk, we zijn enthousiast om een geavanceerde huidverzorgingsdienst te introduceren, gericht op het leveren van gepersonaliseerde en geavanceerde behandelingen. Deze nieuwe dienst maakt gebruik van state-of-the-art technologieën om een scala aan huidverzorgingsbehoeften aan te pakken, van anti-aging tot huidverjonging.

Dr. Filip Catry: En als dokterspraktijk leggen we de nadruk op veiligheid en efficiëntie. We werken alleen met de meest geavanceerde apparatuur, die krachtiger en preciezer is dan wat traditioneel bij schoonheidssalons gebruikt wordt. Dit zorgt niet alleen voor betere resultaten, maar verhoogt ook de veiligheid van onze cliënten.

Dat klinkt als een significante toevoeging aan jullie praktijk. Wat onderscheidt jullie van andere aanbieders in de markt?

Jocasta: Wat ons echt onderscheidt, is de integratie van deze diensten binnen een dokterspraktijk. Dit betekent dat elke behandeling onder medisch toezicht staat, iets wat je niet vaak ziet in de schoonheidsindustrie. Onze cliënten krijgen zo niet alleen toegang tot de nieuwste technologieën, maar ook tot een niveau van zorg en expertise die ongeëvenaard is.

Dr. Filip Catry: Precies, en deze medische oversight betekent ook dat we een hogere standaard van hygiëne en procedures hanteren, wat vooral belangrijk is in de huidige tijden.

Waarom zouden klanten voor jullie kiezen voor hun esthetische behandelingen?

Jocasta: Klanten die op zoek zijn naar veilige, effectieve en medisch ondersteunde esthetische behandelingen zouden ons moeten kiezen. We bieden niet alleen een breed scala aan diensten aan, maar we personaliseren elke behandeling om aan de unieke behoeften van elke cliënt te voldoen.

Dr. Filip Catry: En met onze achtergrond in medische zorg kunnen we een diepere kijk bieden op de gezondheid van de huid, wat resulteert in een meer holistische benadering van schoonheid en welzijn.

Jocasta, ik ben ook geïnteresseerd in het proces van tatoeageverwijdering dat jullie aanbieden. Wat maakt jullie aanpak uniek?

Jocasta: Onze aanpak van tatoeageverwijdering maakt gebruik van de meest geavanceerde pico-secondelaser technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat we tatoeages effectiever en met minder sessies kunnen verwijderen, ongeacht de kleur of grootte van de tatoeage. Dit is mogelijk omdat onze lasers in staat zijn om op verschillende golflengtes te werken, waardoor ze inktdeeltjes effectiever kunnen afbreken. Bovendien zorgt onze medische expertise ervoor dat het hele proces veilig en onder strikt medisch toezicht plaatsvindt, wat onze cliënten gemoedsrust geeft.

Jocasta, naast tatoeageverwijdering bieden jullie ook definitieve ontharing aan. Wat maakt jullie techniek voor definitieve ontharing zo effectief?

Jocasta: We gebruiken de laatste nieuwe diodelaser voor onze definitieve ontharingsbehandelingen, die bekend staat om zijn efficiëntie in het verwijderen van ongewenst haar voor een langdurig resultaat. Deze technologie is geschikt voor alle huidtypes, inclusief zeer lichte en zeer donkere huid, en zorgt voor een veilige en comfortabele ervaring. Het belangrijkste voordeel is dat deze methode de haarfollikel vernietigt, wat zorgt voor een permanente oplossing tegen ongewenst haar.

Hoe kunnen geïnteresseerden meer te weten komen over jullie diensten en een afspraak maken?

Jocasta: Voor meer informatie over onze diensten, tarieven en om een afspraak te boeken, nodig ik iedereen uit om onze website te bezoeken op Catry-Arias.be. Daar vind je alle details die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te maken. Je vindt de praktijk terug in Koersel (Beringen) Laakstraat 42.

Hartelijk dank, Jocasta en Dr. Filip Catry, voor jullie tijd en het delen van deze inzichten. We kijken uit naar het zien van de positieve impact die jullie nieuwe diensten zullen hebben.

Jocasta & Dr. Filip Catry: Bedankt dat je ons de gelegenheid hebt gegeven om hierover te praten. We zijn gepassioneerd over wat we doen en kijken ernaar uit om onze cliënten te helpen hun esthetische doelen te bereiken.