Wie is de Vriendelijkste Handelaar van Beringen?

Woensdag 12 april 2023 12:27 - geschreven door Bart

De uitreiking van de ‘Vriendelijkste Handelaar van Beringen’ ging door in de prachtige trouwzaal van het Stadhuis. Burgemeester Thomas Vints was aanwezig om persoonlijk de awards uit te reiken, samen met schepen van economie, Werner Janssen. De aanwezige genomineerden waren: Bike center Beringen, Garage Eddy Gijbels, Garage Gaethofs, Schoonheidsinstituut en parfumerie An, The Beautybar by Jelle en Wintershoeve Ijs.

Zij hebben van hun collega’s en klanten de hoogste scores gekregen vanwege hun goede service en klantvriendelijkheid die ze aan hun klanten bieden.

Hieronder een korte opsomming van de aanwezige laureaten.

Bike center Beringen

Zij leveren een ruim assortiment aan fietsen, accessoires en doen ook herstellingen. Bike center zet service op nummer 1, ze beantwoorden elke vraag en ondersteunen hun klanten bij het nemen van beslissingen. Bij Bike Center kan je dus niet alleen terecht voor een nieuwe fiets, maar ook allerlei accessoires. Dit is bijvoorbeeld een nieuwe helm, drinkbus, band, licht, enzovoort. Hun winkel is gelegen in de Collegestraat 16 en is niet verafgelegen van het centrum van Beringen. Dit is ideaal om tijdens je herstelling even een paar winkels te doen of een koffietje te gaan drinken.

Garage Eddy Gijbels

Met hun jarenlange ervaring als garage en bandencentrale staan ze je bij in het zoeken naar een tweedehandswagen en geven advies over nieuwe wagens. Met hun expertise weten ze als geen ander hoe ze een goede deal kunnen sluiten. Ook voor al je herstellingen en onderhoud kan je bij Eddy terecht. Niet te vergeten biedt de garage ook een uitstekende aircoservice bij het onderhoud van Citroën-wagens.

Garage Gaethofs

De zaakvoerder van Garage Gaethofs bvba te Beringen, Patrick Gaethofs, is van kinds af aan gedreven door een passie genaamd auto’s. Hierdoor heeft hij een uitstekende vakkennis en biedt hij een transparantie klantenservice. Je kan hier dus terecht voor professionele onderhoud en herstellingen en raad voor de aankoop van tweedehandswagens. Als je op zoek bent naar een kwalitatieve auto aan sterke prijs, moet je zeker eens bij Garage Gaethofs passeren.

Schoonheidsinstituut en parfumerie An

Het schoonheidsinstituut levert gelaatsverzorgingen, lichaamsverzorgingen, microdermabrasie, micro-needling, kunstnagels, manicure en pedicure. Met de ervaring over schoonheid en verzorging zorgt An ervoor dat jouw behandelingen perfect gebeuren. Ze streven ernaar dat elke vrouw en man een gezonde stralende huid heeft en een lichaam waar men zich goed in voelt. Aarzel dus zeker niet om een kijkje te nemen op hun webshop of hun te contacteren voor het maken van een afspraak.

The Beautybar by Jelle

Dit modern schoonheidssalon biedt een uitgebreid aanbod aan aanbiedingen en behandelingen. Na een lange tijd dit in bijberoep te hebben gedaan besloot Jelle dit als hoofdberoep te doen. Eerst luistert Jelle aandachtig naar wat de klant nodig heeft en voert dan na een huidanalyse de behandeling uit die het beste bij de klant past. Jelle houdt zich ook bezig met de nieuwe trends dus is altijd op de hoogte van de nieuwste behandelingen en producten. Sta je voor professionaliteit, precisiewerk en hygiëne? Dan kan je terecht bij Jelle voor een schoonheidsbehandeling naar  keuze.

Wintershoeve ijs

Dit ijssalon biedt je producten die vers bereid zijn en rechtstreeks van de hoeve komen. Hun missie is om liefhebbers van verse voeding te voorzien van producten die ook effectief vers smaken. De ijsproducten komen rechtsreeks van bij de boer. Je kan er dus terecht voor lekker vers ijs, maar in hun winkel zijn ook andere producten te koop. Hier vind je onder andere verse karnemelk, hoeve ijs, verse boter, een heuse kaasschotel, enzovoort. Daarnaast verkopen ze ook eieren en smaakvolle honing. Heb je zin in een Brusselse wafel, een smeuïge chocolademousse, verse yoghurt en nog veel meer? Dan passeer je best even bij Wintershoeve ijs om hier lekker van te gaan genieten!

Wie is nu de Vriendelijkste Handelaar van Beringen?

Eerst en vooral zijn alle 6 aanwezige laureaten geëindigd met een zeer hoge score waarvoor proficiat. Er is natuurlijk altijd maar 1 winnaar en dat is Schoonheidsinstituut en parfumerie An geworden.

Schoonheidsinstituut en parfumerie An won de titel voor 2022, met een prachtige score van 9,75/10, en mag zich nu een jaar lang verdiend de Vriendelijkste Handelaar van Beringen noemen. Dan hebben samen de twee handelaars Garage Eddy Gijbels en Garage Gaethofs met een zeer mooie score van 9,58/10. The Beautybar by Jelle met een geweldige score van 9,51/10. Ook hebben we Wintershoeve Ijs met een mooie score van 9,37/10. Bike Center Beringen met een zeer goede score van 9.28/10.

Onder de aanwezige handelaars werden ook een hele boel eindejaarsactie prijzen bedeeld.

Hoe kan je verkozen worden tot de Vriendelijkste Handelaar?

Hiervoor kan elke handelaar gratis deelnemen. Collega’s kunnen hun stem uitbrengen via www.handelsgids.be/vh/verkiezing en de klanten kunnen een score geven op 10 voor de klantvriendelijkheid die ze mogen ervaren gedurende het hele jaar. Uiteindelijk wordt van alle kmo’s die minimum 30 stemmen gekregen hebben een gemiddelde genomen en de hoogste score is dus de Vriendelijkste Handelaar.

Vriendelijkheid is een troef, dat zet Handelsgids.be dan ook graag in de kijker. Klantvriendelijkheid staat op de eerste plaats bij de particulier/ klant. Dat is de hoofdreden waarom zij/ hij blijft kopen bij de lokale handelaar!

De verkiezing van ‘Vriendelijkste Handelaar’ wil de klantvriendelijkheid dan ook stimuleren bij de kmo’s. Als je verkozen bent, geeft dit vertrouwen aan je bestaand cliënteel, plus je trekt ook nog eens nieuwe klanten aan.