Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Eeklo

Woensdag 29 mei 2024 11:22 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Eeklo.

Alle handelaars in Eeklo kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Eeklo.
Heb jij een zaak in Eeklo en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Eeklo rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Eeklo mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 362 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Fontein Der Jeugd – 9,10/10
Fontein der Jeugd, gelegen in de prachtige natuur van Eeklo, is dé plek voor ultieme ontspanning en revitalisatie. Geniet van de luxe van een privé saunacomplex met Finse sauna, Turks stoombad, jacuzzi en een unieke houtgestookte buitensauna. Voor schoonheids- en gezondheidsbehandelingen worden natuurzuivere producten gebruikt, en er zijn diverse verwenarrangementen beschikbaar. Naast klassieke ontspanning biedt Fontein der Jeugd ook alternatieve therapieën, gepersonaliseerde ontgiftingskuren, yoga en kinderrelaxatie. Voor een bijzondere verjaardag kunnen meisjes genieten van een beauty party.

Le Goût d’Or – 9,13/10
Bij Le Goût d'Or in Eeklo staat de passie voor ijsjes en chocolade centraal. Geniet van huisgemaakt Gelato en sorbets, heerlijke pralines, en ontbijtmanden vol lekkers. In de gezellige tea-room kun je smullen van wafels, warme appeltaart, ijsjes of gebak, gecombineerd met verse koffie, thee of chocolademelk. Voor een uitgebreid ontbijt of om iemand te verrassen, stel je een ontbijtmand samen met de heerlijkste producten. Heb je een kleine honger? Probeer dan de verse soep en de beste belegde broodjes van Eeklo. Een bezoek aan Le Goût d'Or is een echte culinaire ervaring!

Audace Lingerie – 9,29/10
Sinds 1945 staat Audace Lingerie, nu geleid door Vanessa als derde generatie, bekend om haar passie en vakkennis. Hier vind je lingerie van A- tot I-cup, zorgvuldig geselecteerde badmode, comfortabele ondermode van topmerken zoals Sloggi en Chantelle, en een uitgebreide collectie nachtkleding voor dames en heren. Vanessa biedt ook deskundig advies voor borstprotheses, sportbh's, shapewear en voedingsbh's, zodat elke klant de perfecte pasvorm en stijl vindt. Bezoek Audace Lingerie voor een unieke en persoonlijke winkelervaring vol kwaliteit en comfort.

Bike-Tuning – 9,63/10
Bij Bike-Tuning krijg je advies op maat voor de beste fiets en accessoires. Of je nu op zoek bent naar fietsbanden, tandwielen, een kinderzitje of een perfect afgestelde fiets, Bike-Tuning biedt een ruime keuze aan fietsen en meer dan 14.000 fietsonderdelen en accessoires. Ze zijn gespecialiseerd in fietsherstellingen en bieden zelfs reparaties aan huis aan. Je vindt hier stadsfietsen, elektrische fietsen, racefietsen, mountainbikes, kinderfietsen en vouwfietsen van topmerken. Voor kinderen zijn er speciale accessoires zoals helmen, tassen en vlaggetjes. Bezoek Bike-Tuning voor al je fietswensen en een persoonlijke service.

De Vriendelijkste Handelaar van Eeklo met een score van 9,64/10 is Burtline Fashion.

Burtline Fashion– 9,64/10.
Burtline Fashion is dé referentie voor lingerie en badmode in Eeklo, met een passievolle zaakvoerster die klanten altijd met een glimlach verwelkomt. Ontdek een uitgebreide collectie sensuele en modieuze lingerie voor hem en haar, evenals badmode en nachtmode. Jacqueline biedt uitstekende service en persoonlijk advies, zodat elke klant iets passends vindt. Zoek je het ideale geschenk? Geef een cadeaubon zodat je partner zelf kan kiezen. Jacqueline, verkozen tot Vriendelijkste Handelaar van Eeklo meerdere jaren op rij, staat bekend om haar deskundige advies en vriendelijke onthaal. Bezoek Burtline Fashion voor een onvergetelijke winkelervaring.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Eeklo"