Openingsuren

Maandag 03/04 Gesloten
Dinsdag 04/04 08:30 - 18:00
Woensdag 05/04 08:30 - 18:00
Donderdag 06/04 07:30 - 18:00
Vrijdag 31/03 08:30 - 18:00
Zaterdag 01/04 08:30 - 18:00
Zondag 02/04 08:30 - 12:00

Foto’s

Info

Le Goût D'or maakt chocolade met liefde

Le Goût d'Or te Eeklo is een zaak waar de passie en de liefde voor chocolade gigantisch groot is. Je kan er handgemaakte chocolade pralines verkrijgen en je kan er ontbijten of genieten van een wafel, ijsje,... in combinatie met een kop verse koffie, thee of chocolademelk.
 

Pralines

De pralines van Pralifino zijn een stuk kleiner dan de doorsnee praline en wegen minder. Het komt er dus op neer dat wanneer je bij Le Goût d'Or een doos pralines koopt van een kilo, je naar buiten gaan met een doosje van ongeveer 110 stuks! Dat maakt het extra verleidelijke om alle smaken uit te proberen. Er is steeds een boekje voorzien zodat je op voorhand weet welke smaken en combinaties je degusteert.
 

Tea-room

Naast de aankoop van de beste pralines kan je bij Le Goût d'Or ook een uitgebreider bezoekje brengen dankzij hun gezellige tea-room. Geniet van overheerlijke wafels, warme appeltaart, ijsjes of gebak in combinatie met een kop verse koffie of thee. De verwenkoffie is ook zeker een aanrader bij Le Goût d'Or.
 

Ontbijtmanden

Heb je zin in een uitgebreid ontbijt of wil je graag iemand verrassen op zijn/haar speciale dag, dat kan bij Le Goût d'Or. Je kan er een ontbijtmand samenstellen met alles erop en eraan. Zij laten niets aan het toeval over en zo kan je genieten van al het lekkers dat Le Goût d'Or in huis heeft bij jouw thuis.
 

Belegde broodjes, soep

Heb je een klein hongertje en wil je graag een kom verse soep of een belegd broodje met lekkere groentjes, Le Goût d'Or maakt de beste belegde broodjes van Eeklo en omstreken. De soep is steeds vers en alle ingrediënten zijn zorgvuldig goedgekeurd door henzelf. Je hoort het, het loont absoluut de moeite om een bezoek te brengen aan Le Goût d'Or in Eeklo. Het is een echte ervaring!
 

Gault&Millau review


Vanuit een centraal atelier in Beernem verdeelt Pralifino via negen winkels een gevarieerd assortiment. Zo ook naar Le Goût d'Or in Eeklo. Daarbij ligt het accent op kleine pralines die tussen acht en tien gram wegen en gekenmerkt worden door een grote variëteit aan smaakvolle vullingen. Daarvoor gebruiken ze een hele reeks ingrediënten die in combinatie met pure chocolade voor een aangenaam smaak versmeltend effect garant staan. Zoals bijvoorbeeld munt, peer, kurkuma, aardbei of balsamico. Het repertoire kent net zoals de uitbreiding van het aantal vestigingen een gestage groei. Recent is een creatie rond chocolade uit Madagaskar met een karamel van limoen. Deze variëteit geniet bij Pralifino de voorkeur omwille van zijn specifieke, kenmerkende karakteristieken op het vlak van smaak en textuur als originechocolade.

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Le Goût d'Or

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Le Goût d'Or een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond