Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Halen

Vrijdag 24 mei 2024 10:56 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Halen.

Alle handelaars in Halen kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Halen.  
Heb jij een zaak in Halen en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Halen rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Halen mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 186 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Drink-center Vandepoel bv – 9,25/10
Ontdek bij Drinkcenter Vandepoel in Halen dé drankenspecialist voor al uw behoeften. Geniet van een breed scala aan frisdranken, bieren, wijnen, champagnes, sterke dranken en meer. Laat u verrassen door hun uitgebreide aanbod aan wereldwijnen, whisky's, rum en andere dranken van over de hele wereld. Voor speciale gelegenheden bieden zij originele wijn- en bierkorven aan, perfect als geschenk. Ontdek hun Party-services voor feesten en evenementen, inclusief verhuur van koelmateriaal en meubilair. Bezoek hun en laat u verwennen!

De Vriendelijkste Handelaar van Halen met een score van 9,39/10 is Gashandel Mirèse-Eykens.

Gashandel Mirèse-Eykens – 9,39/10
Bij Gashandel Mirèse-Eykens in Halen (Zelem) vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van gas. Met een ruime voorraad aan glasflessen voor zowel afhaling als levering, voorzien we particulieren en bedrijven van gas voor diverse doeleinden. Van BBQ's tot terrasverwarming, mobilhomes en campinggas, zij bieden op maat gemaakte oplossingen en deskundig advies. Ontdek hun assortiment gasflessen voor verwarmingstoepassingen, inclusief diverse merken en formaten. Ook bieden ze milieuvriendelijke alternatieven zoals houtpellets voor haarden en kachels. Voor professioneel gebruik leveren we gas aan dakwerkers, heftrucks en zelfs ballongas voor feestjes en evenementen. Bezoek ze en ontdek hun uitgebreide selectie en uitstekende service!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Halen"