Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Hulshout

Woensdag 29 mei 2024 13:51 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Hulshout.

Alle handelaars in Hulshout kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Hulshout.
Heb jij een zaak in Hulshout en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Hulshout langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Hulshout mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 305 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Optiek Wim Lodewyckx-9.30/10
Optiek Wim Lodewyckx, opgericht in 1999 en nog steeds gevestigd in het centrum van Hulshout, biedt hoogwaardige oogzorg en producten. Met de nadruk op perfectie, klantvriendelijkheid en kwaliteit, helpen ze je het beste zicht te bereiken. Ontdek een ruime selectie monturen van merken als Dior en Dutz Eyewear in een sfeervolle omgeving. Daarnaast bieden ze expertise in lenzen en oogmetingen, met gratis metingen om de juiste bril voor jou samen te stellen. Bereik een uitstekend zicht met Optiek Wim Lodewyckx!

AniCura Dierenkliniek De Ark-9.30/10
Dierenkliniek De Ark biedt hoogwaardige zorg voor kleine huisdieren, waaronder honden, katten en knaagdieren. Naast algemene eerstelijns diergeneeskunde bieden ze ook tweedelijnsconsultaties voor dermatologie, acupunctuur, oogaandoeningen en meer. Met drie volledig uitgeruste operatiekamers voeren ze zowel eenvoudige als gespecialiseerde ingrepen uit, waaronder kijkoperaties en laparoscopische ingrepen. Met moderne beeldvormingstechnologieën zoals digitale röntgenfoto's, echografie en endoscopie, bieden ze uitgebreide diagnostische mogelijkheden. Bij vragen, zorgen of de behoefte aan advies staan ​​hun team van 7 dierenartsen en 6 dierenartsassistenten klaar om te helpen.

Het Dilemma-Broodjes & snacks-9.34/10
Bij Het Dilemma in het centrum van Westmeerbeek geniet je dagelijks van ovenverse broodjes, donuts, worstenbroodjes, snacks, panini, hamburgers, koude schotels, croques en meer. Ook warme gerechten zoals spaghetti, lasagne, videe, en pasta met kip en mascarponesaus zijn verkrijgbaar. Ontdek de volledige menukaart online en geniet van dagelijks verse soep tegen voordelige prijzen. Bovendien biedt Het Dilemma ook levering aan bedrijven in Westmeerbeek en Hulsthout, met bestellingen vanaf 3 stuks.

Het Kelderke-9.43/10
In Hulshout vind je Het Kelderke, een gezellige doe-het-zelf zaak met een breed assortiment voor tuinliefhebbers en klussers. Met hand- en tuingereedschap, ecologische tuinproducten, grasmatten en een selectie aan bloemen en planten, is alles voor je tuin bij hen verkrijgbaar. Ook voor zwembaden, zwembadproducten, airco's, ventilators, kranen, badkameraccessoires, keukenmateriaal, huishoudproducten, schoonheidsproducten en breiwol ben je bij Het Kelderke aan het juiste adres.

Finesse schoonheidssalon-9.54/10
Bij Schoonheidssalon Finesse in Hulshout draait alles om de perfecte lichaamsverzorging. Nancy Van Den Bruel staat al meer dan 35 jaar klaar om jou te laten stralen met een scala aan behandelingen. In een oase van rust biedt ze professionele behandelingen aan met producten van Sothys Paris, waarmee je huid in topconditie blijft. Van gelaatsbehandelingen aangepast aan jouw huidtype tot pedicure, manicure en permanente make-up, Nancy zorgt ervoor dat je op en top vrouw kunt zijn. Ook voor wimpers, wenkbrauwen, en ontharingstechnieken zoals striphars en DIM kousen ben je bij haar aan het juiste adres.

Scalini mode bv-9.57/10
Bij Scalini Mode in Hulshout vind je de laatste modetrends van topmerken zoals Parami, CKS, Part Two, en nog veel meer. Van maatje 34 tot 46, voor elke vrouw is er iets te vinden, van jassen tot accessoires. Ontdek stijlvolle kleding en accessoires, waaronder juwelen en handtassen, die je look compleet maken. Of je nu op zoek bent naar frisse kleuren en prints van Fransa, sobere basics van Yaya, of stoer en vrouwelijk design van Poools, bij Scalini vind je het allemaal. Kom langs voor betaalbare shoppret en bekijk onze collectie, ook op zondag geopend! Klik hier voor meer info!

Kapster Heidi-9.57/10
Heidi, een ervaren kapster met meer dan 20 jaar ervaring, staat klaar om dames, heren en kinderen te verwelkomen in haar salon in Hulshout. Met specialiteiten zoals snitten, brushings, haarkleuringen en opsteekkapsels, biedt ze een breed scala aan diensten aan. Voor het perfecte kapsel voor speciale gelegenheden zoals communies en huwelijken, is Heidi beschikbaar op afspraak, zelfs op zaterdag. Neem gerust contact op via haar website of telefonisch om een afspraak te maken en jouw droomkapsel te realiseren.

Apotheek Mertens-9.58/10
Bij Apotheek Mertens in Hulshout vind je niet alleen geneesmiddelen, maar ook voedingssupplementen, verzorgingsproducten en medische materialen. Of het nu gaat om hoofdpijn, allergieën of postoperatieve zorg, ze hebben de juiste medicijnen voor diverse aandoeningen. Daarnaast bieden ze deskundig advies over voedingssupplementen voor een optimale gezondheid. Voor huidverzorging en bescherming tegen de zon hebben ze een breed scala aan producten. En als je medische apparatuur nodig hebt, zoals rolstoelen of loopkrukken, kun je ook bij hen terecht. Apotheek Mertens streeft naar tevredenheid en biedt een luisterend oor om aan de wensen van elke klant te voldoen.

Garage-Autobanden De Raet Danny-9.63/10
Garage - Autobanden De Raet Danny is jouw toegewijde wagenspecialist in Hulshout, met meer dan 30 jaar ervaring in het onderhouden en repareren van auto's van alle merken. Van grondige controles en onderhoud tot bandenservices en ruitreparaties, Danny staat met zijn team klaar om jouw voertuig in topconditie te houden. Als erkend dealer van Eurotrac bieden ze ook een breed assortiment aan minitractoren en cabinetractoren aan, geschikt voor diverse toepassingen. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid biedt Garage - Autobanden De Raet Danny betrouwbare service en eerlijke prijzen voor zowel nieuwe als vaste klanten

De Vriendelijkste Handelaar van Hulshout met een score van 9.78 op 10 is Marjel Boetiek geworden.
Marjel Boetiek in Hulshout verwelkomt modebewuste vrouwen in haar trendy damesboetiek met een exclusieve collectie kleding, accessoires en meer. Christiane biedt een persoonlijke service en past de kleding volledig aan op jouw maat. Ontdek de laatste modetrends in damesmode, inclusief een ruime selectie handtassen, zonnebrillen en andere accessoires die je outfit compleet maken. Merken zoals Sophia Perla, Bulaggi en Batida vullen het aanbod aan, met prints als strepen en bloemen die een hit blijven. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en collecties door je in te schrijven op de nieuwsbrief en vergeet niet langs te komen in de winkel voor de prachtige nieuwe collecties.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Hulshout"