Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Knokke-Heist

Donderdag 23 mei 2024 16:36 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Knokke-Heist.

Alle handelaars in Knokke-Heist kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Knokke-Heist.
Heb jij een zaak in Knokke-Heist en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Knokke-Heist langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Knokke-Heist mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 1560 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Vida Sport nv-9.10/10
Ben jij een fietsliefhebber? Dan kan je altijd terecht bij Vida Sport. Ze hebben een topselectie mountainbikes en racefietsen die je zeker zullen bevallen. Ze hebben niet alleen top fietsen, maar ook top onderdelen en zelfs kleding die ze op maat voor je kunnen maken. Wil je graag wat meer info; klik dan op deze link.

Schoonheidsinstituut Nicky-9.19/10
Schoonheidsinstituut Nicky in Knokke-Heist biedt diverse behandelingen zoals gezichts- en lichaamsverzorging, laserontharing en permanente make-up. Al 36 jaar combineert de eigenaresse passie met expertise om een ontspannende ervaring te bieden. Het instituut gebruikt hoogwaardige BABOR natuurcosmetica, afgestemd op verschillende huidtypen, en biedt regelmatig promoties aan. Voor persoonlijke en revitaliserende behandelingen kunt u een afspraak maken en het instituut volgen op social media voor updates.

De Vriendelijkste Handelaar van Knokke-Heist met een score van 9.25 op 10 is Slagerij-Traiteur Vandycke geworden.


Bij Slagerij - Traiteur Vandycke in Knokke-Heist vindt u topkwaliteit vleeswaren, charcuterie en bereide gerechten, dagelijks vers aangeboden. Ze kweken hun eigen Belgisch Wit-blauw rundvlees op een familieboerderij, waarbij zorgvuldig gekweekte runderen garant staan voor vlees van topkwaliteit. Naast rundvlees biedt de slagerij een breed assortiment aan vleeswaren zoals varkensvlees, lamsvlees, wild, en gevogelte. Voor evenementen verzorgen ze uitgebreide BBQ's en andere cateringopties zoals fondue, gourmet, belegde broodjes en kaasplanken. Bestellingen kunnen telefonisch worden doorgegeven en klaargezet, of via hun website vandyckewebshop.be eenvoudig online worden besteld. Hun professionele service zorgt ervoor dat u kunt genieten van een zorgeloze culinaire ervaring.

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari. J

e klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Knokke-Heist"