Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Kortenberg

Donderdag 23 mei 2024 16:05 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Kortenberg.

Alle handelaars in Kortenberg kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.

De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids van Kortenberg.
Heb jij een zaak in Kortenberg en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

Dit jaar ging de bekendmaking niet door op het gemeentehuis, maar wij zijn bij alle handelaars in Kortenberg langsgegaan om hun de diploma’s en award te geven. Ze waren heel enthousiast om deze te mogen ontvangen en ook zeer tevreden dat we dit kwamen uitreiken op de zaak. Benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Kortenberg mag noemen, je komt het hier te weten.

In totaal waren er 573 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023.

Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Keurslagerij Fijnkost 2.0 -8.91/10
Bij Keurslagerij, Traiteur Fijnkost 2.0 in Kortenberg biedt Jean-Marie Custers en zijn team vers, kwalitatief vlees met duidelijke herkomst. Naast vlees kunt u hier ook terecht voor kazen, kant-en-klare traiteur gerechten, en vers bereide maaltijdsalades. Voor feestmaaltijden zijn er verschillende themamenu's beschikbaar, en bestellingen kunnen via mail of telefoon worden geplaatst. De website biedt recepten met focus op kwaliteit en versheid, waarbij de ingrediënten bij hen verkrijgbaar zijn. Dagelijks versbereide kant-en-klare gerechten zijn beschikbaar voor wie geen tijd heeft om te koken. Voor vragen kunt u contact opnemen via de site of telefonisch.

Hairstyle Patricia-9.22/10
Hairstyle Patricia in Meerbeek biedt perfecte kapsels voor mannen, vrouwen en kinderen, altijd volgens de laatste haarmode. Ze verkopen ook haarverzorgingsproducten van L'Oréal en Goldwell. Dames krijgen advies voor het mooiste kapsel voor elke gelegenheid, terwijl mannen genieten van modieuze en stoere kapsels tegen aantrekkelijke prijzen. Kinderen worden op hun gemak gesteld en verlaten het salon met frisse, jeugdige kapsels. Hairstyle Patricia is gespecialiseerd in haarkleuring, inclusief highlights en lowlights.

De Vriendelijkste Handelaar van Kortenberg met een score van 9.40 op 10 is Fotografie Paul Indekeu geworden.


Fotografie Indekeu combineert een eigentijdse fotowinkel met een professionele fotostudio. Hier kunt u terecht voor fotorolletjes, wegwerpcamera's, batterijen, foto-ontwikkeling, fotoprints, pasfoto's, inlijstingen, kaders, fotogeschenken, muurdecoratie en wenskaarten. Onze fotostudio is ideaal voor pasfoto's en fotoshoots. Voor officiële pasfoto's voor ID, paspoort, visum of rijbewijs kunt u tijdens openingsuren of op afspraak langskomen, met een gegarandeerde pasfotoservice en certificaat. Wij verzorgen fotoshoots en fotoreportages voor allerlei bijzondere momenten, zowel in de studio als op locatie. Voor muurdecoratie en inlijstingen biedt Fotografie Indekeu een ruim assortiment aan unieke prints en kaders, inclusief maatwerkopties. Kom langs en ontdek ons uitgebreide aanbod!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be