Openingsuren

Maandag 21/10 Na afspraak
Dinsdag 22/10 Na afspraak
Woensdag 23/10 Na afspraak
Donderdag 24/10 Na afspraak
Vrijdag 25/10 Na afspraak
Zaterdag 26/10 Na afspraak
Zondag 27/10 Na afspraak

Info

Imaginate Electrics is uw elektricien te Nijlen met meer dan 10 jaar ervaring in elektriciteitswerken, verlichting, domotica en automatisering.
 

Elektriciteitswerken

Bent u op zoek naar een elektricien, geregistreerd aannemer elektriciteitswerken? U kan bij Imaginate Electrics terecht voor een elektrische installatie zowel op de klassieke manier, met drukknoppen of met een domotica systeem. Samen met u bekijken de vakmannen aan welke noden en eisen de elektrische installatie dient te voldoen. Imaginate Electrics kan u een totaaloplossing bieden en dit niet enkel voor de elektrische installatie, maar ook voor de verlichting met bijhorende lichtstudie.
 

Verlichting

Imaginate Electrics biedt u de mogelijkheid om uw verlichting te realiseren. Zo bieden zij hun klanten een totaaloplossing. In plaats van te blijven zitten met in elke kamer een simpel peertje tegen het plafond, kan de specialist in verlichting uit Nijlen zorgen voor alle definitieve armaturen inclusief de plaatsing ervan. Indien u beschikt over een domotica systeem kunnen knoppen geprogrammeerd worden waarmee u sferen kan oproepen. Met slechts éé druk op de toets gaan alle aangesloten lampen tegelijkertijd naar de gewenste stand.
 

Lichtstudie

Voor een nieuwbouwwoning, renovatie of een ander project kan u best een lichtstudie laten maken vooraleer over te gaan tot de eigenlijke elektriciteitswerken. Licht is heel belangrijk en bepaalt samen met het interieur de sfeer die in een ruimte bekomen kan worden.
Een goede inplanting van de lampen is tegelijk functioneel, sfeervol en energievriendelijk. Samen met u maakt Imaginate Electrics een plan op dat voldoet aan uw lichtbehoeften, uiteraard rekening houdend met uw voorkeur, bouwstijl en budget.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info:

 

Imaginate Electrics

www.imaginate-electrics.be

 

Elektriciteitswerken - domotica - verlichting - databekabeling - zonne-energie

Ligging en routebeschrijving