Kapsalon Sara

Openingsuren

Maandag 14/10 09:00 - 17:00
Dinsdag 15/10 09:00 - 17:00
Woensdag 16/10 Gesloten
Donderdag 17/10 Na afspraak
Vrijdag 18/10 Na afspraak
Zaterdag 19/10 Na afspraak
Zondag 20/10 Gesloten

Foto’s

Info

Met verschillende jaren ervaring in het vak bent u bij Kapsalon Sara in Kessel bij Nijlen aan het juiste adres voor een nieuw geslaagd kapsel. Zowel dames, heren als kinderen zijn van harte welkom voor een aangename behandeling en een kapsel op maat. Wilt u een nieuwe haarkleur, wenst u een permanent of een nieuwe snit? Kapsalon Sara staat garant voor klantvriendelijkheid en een goed advies op het gebied van hairstyling.

 

Kapsalon Sara in Kessel

In het centrum van Kessel ontvangt Sara u graag in haar kapsalon. De kapperszaak is ontstaan vanuit een levenslange droom. Vandaag vindt u bij Kapsalon Sara de beste service op vlak van haren, zowel voor dames, heren als kinderen. Wenst u een kleuring van de haren, een permanent of gewoonweg een nieuw kapsel? Kapsalon Sara volgt steeds de nieuwste haarmodetrends en staat klaar om u van een geslaagde coupe te oorzien. Om uw kapsel in topconditie te houden worden uw haren hier met topproducten en met veel zorg behandeld.
Elke klant heeft zijn eigen stijl en imago. Daarom staat Kapsalon Sara voor kwaliteit en professionalisme maar biedt de kapster vooral een luisterend oor voor de wensen van u als klant.
U kan in principe zonder afspraak terecht bij Kapsalon Sara, al kan u ook een afspraak vastleggen zodat u meteen bediend wordt.

Ligging en routebeschrijving