Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/06 GeslotenGesloten
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 25/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 26/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 27/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Met verschillende jaren ervaring in het vak bent u bij hairID in Kessel bij Nijlen aan het juiste adres voor een nieuw geslaagd kapsel. Zowel dames, heren als kinderen zijn van harte welkom voor een aangename behandeling en een kapsel op maat. Wilt u een nieuwe haarkleur, wenst u een permanent of een nieuwe snit?  Sara en Tinne staan garant voor klantvriendelijkheid en een goed advies op het gebied van hairstyling.

 

hairID in Kessel

De kapperszaak is ontstaan vanuit een levenslange droom. Vandaag vindt u bij Sara en Tinne de beste service op vlak van haren, zowel voor dames, heren als kinderen. Wenst u een kleuring van de haren, een permanent of gewoonweg een nieuw kapsel? Hier volgt men steeds de nieuwste haarmodetrends en staat klaar om u van een geslaagde coupe te oorzien. Om uw kapsel in topconditie te houden worden uw haren hier met topproducten en met veel zorg behandeld.
Elke klant heeft zijn eigen stijl en imago. Daarom staat hairID voor kwaliteit en professionalisme maar bieden de kapsters vooral een luisterend oor voor de wensen van u als klant.
U kan in principe zonder afspraak terecht, al kan u ook een afspraak vastleggen zodat u meteen bediend wordt.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief