Belsanico - Orchidee

Openingsuren

Maandag 29/07 Gesloten
Dinsdag 23/07 Na afspraak
Woensdag 24/07 Na afspraak
Donderdag 25/07 Na afspraak
Vrijdag 26/07 Na afspraak
Zaterdag 27/07 Na afspraak
Zondag 28/07 Gesloten

Info

Belsanico te Opwijk is reeds meer dan 10 jaar gespecialiseerd in zonneboilers en zonnepanelen, verwarmingsinstallaties, sanitair en airco.
 

Sanitaire installaties

Belsanico is uw specialist in het leggen van sanitaire leidingen bij nieuwbouw of verbouwingen. U mag rekenen op de vakman voor het leveren en plaatsen van sanitaire installaties zoals baden, douches, wc’s, wastafels, kranen, douchepanelen met of zonder thermostatische kraan, regendouche, handdouche en zijdouches, keukenkranen en spoeltafels.
 

Airco

Bent u op zoek naar een energiezuinige airco installatie die zorgt voor gezonde omgevingslucht? De airco’s halen het vocht uit de lucht en filteren de lucht en laten u zo toe om problemen van vocht, stof, pollen, tabaksrook en slechte geuren weg te werken. Zowel in de winter als de zomer zullen deze airco’s u een comfortabele temperatuur en levenskwaliteit bieden.
 

Verwarming

Belsanico voert verwarmingsinstallaties uit in Opwijk, Merchtem, Asse, Affligem, Dilbeek, Londerzeel, Meise, Wemmel en Grimbergen in Vlaams-Brabant en Lebbeke, Dendermonde, Aalst en Buggenhout in Oost-Vlaanderen. De verwarming specialist plaatst staande gasketels van Renova Bulex, Elco, Saint Roch, Wolf, Junkers, De Dietrich en Buderus en stookolieketels van ACV, Elco en Saint Roch. Ook voor saswandketels van Renova Bulex, Elco, Junkers, Daalderop en Buderus, alsook condensatieketels op gas en mazout van Renova Bulex, Elco, Saint Roch en Buderus.
 

Ligging en routebeschrijving