Info

De Cock Interieurschrijnwerk, gelegen in Klein Boom te Putte, is een firma die gespecialiseerd is in interieurbouw, keukens, slaapkamers, binnendeuren, op maat gemaakte meubels en binnenhuisschrijnwerkerij. Zij staan garant voor een betaalbare interieurafwerking aan de best mogelijke kwaliteit. 
 

Kwaliteit op maat

Alle meubels die u bij DC-Interieurschrijnwerk laat maken, zijn vervaardigd uit 18mm dikke meubelplaten en 8mm dikke rugplaten. Ze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en worden afgeboord met PVC. 
De fronten kunnen uit verschillende materialen gemaakt worden en ook de afwerking kan op diverse manieren gebeuren. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit MDF-gelakt, massief hout, meubelplaat, ...
 

Diverse opties en mogelijkheden

Doordat het maatwerk is, is alles bespreekbaar en aanpasbaar aan de wensen van de klant. Zij gebruiken hoogwaardig beslag voor onderdelen (handgrepen, scharnieren, ...) waarbinnen u nog opties kan kiezen, zoals zelfsluitende lades of deuren, drukslotjes, greeploze deuren, ...

Wilt u graag een nieuwe schuifdeur laten plaatsen? Ook daarin bieden zij een ruime keuze aan!
 

Diensten en projecten

DC-interieurschrijnwerk kunt u inschakelen voor het op maat maken en afwerken van badkamermeubels, binnendeuren, dressings, keukens, laminaat, maatkasten, slaapkamers en  maatmeubels.

Neem vrijblijvend contact op en laat je huis onder handen nemen door een echte vakman!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Cock Interieurschrijnwerk een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond