Jo Van Rompay

Openingsuren

Maandag 28/10 07:00 - 18:00
Dinsdag 22/10 07:00 - 18:00
Woensdag 23/10 Gesloten
Donderdag 24/10 07:00 - 18:00
Vrijdag 25/10 07:00 - 18:00
Zaterdag 26/10 07:00 - 17:00
Zondag 27/10 07:00 - 14:30

Info

Voor een veelzijdigheid van brood en gebak met een variatie van smaken die zich profileren in echte kunstwerken moet u bij bakkerij Jo Van Rompay zijn.

Naast een ruim assortiment van brood en gebak kunnen ook de malse sandwiches, knapperige pistolets, heerlijke koffiekoeken, verjaardagstaarten met foto, chocolade, charcuterie en seizoensgebonden artikelen niet ontbreken. Je ontdekt ze allemaal in Bakkerij Van Rompay aan de Koningsbaan te Putte.

 

Verfijnd gebak en verjaardagstaarten met foto

Bakkerij Jo Van Rompay staat klaar om de kers op de taart te zetten op uw feest. Bent u binnenkort zelf jarig en wil u trakteren met een lekker gebak? Of weet u dat uw mama vast en zeker gelukkig wordt van een lekkere taart op Moederdag? De bakker uit Putte voorziet u met plezier van een grote keuze in de iets specialere patisserie met een verfijnde afwerking.

Wenst u een persoonlijk gebak? Dan maakt deze bakker uit Putte graag een fototaart op maat. Fototaarten zijn erg geschikt om een verjaardag of huwelijksverjaardag mee te vieren.
 

Seizoensgebonden artikelen en geschenken

Bij bakkerij Jo Van Rompay vindt u ambachtelijk gemaakte chocolade en tal van geschenkmanden die gepast zijn voor feesten zoals Nieuwjaar, Valentijn, Pasen, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas en Kerstmis. Verras een familielid of vriend(in) en geef een overheerlijke geschenkmand cadeau!
 

Broodautomaat

Is het moeilijk voor u om tijdens de openingsuren bij de bakker te geraken? Geniet toch nog van dagelijks vers brood van Jo Van Rompay dankzij de broodautomaten in Beerzel, Begijnendijk, Berlaar, Heist-Goor, Putte en Zonderschot en Rijmenam die meerdere keren per dag aangevuld worden.

Ligging en routebeschrijving