Openingsuren

Maandag 26/04 08:30 - ...
Dinsdag 27/04 08:30 - ...
Woensdag 28/04 08:30 - ...
Donderdag 22/04 08:30 - ...
Vrijdag 23/04 08:30 - ...
Zaterdag 24/04 08:30 - ...
Zondag 25/04 08:30 - ...

Foto’s

Info

Net buiten het centrum van Roeselare vinden we in de Oude Diksmuidestraat Aquabello terug, een moderne combinatie van een wellnesscenter en een bed & breakfast. Ideaal om samen met een geliefde of met een vriendengroep te boeken! 

Geniet van een deugddoende saunasessie, bubbel de tijd weg in de jacuzzi en warm je helemaal op in de infraroodcabine. Graag een optionele massage en/of een zonnebanksessie? Je kan zelf je arrangementen samenstellen, dus de keuze is volledig aan jou!
 

Aangepaste arrangementen voor zonnebank, sauna, jaccuzi... 

Aquabello Wellness en Bed & Breakfast in Roeselare is een luxueus wellnesscomplex waar je arrangementen zelf kan samenstellen. Ook groepsarrangementen zijn mogelijk vanaf 8 personen, beide units worden dan opengesteld.
Onze wellness is uitgerust met sauna, Hamman, infrarood cabine, jacuzzi, zwembad... Wens je nog meer ontspanningsmogelijkheden? Bij Aquabello kan je ook terecht voor een massage en een zonnebankbeurt! 
 

Bed & Breakfast

Overnachten na je wellness-beleving? Dat kan!

De B&B-kamers zijn uitgerust met luxe badkamers, allen voorzien van douche of bad en gratis toiletartikelen. Surf op de gratis wifi, geniet van thee of koffiespecialiteiten, airco, flatscreen TV, hardhouten vloeren, enz.

Het overheerlijke ontbijtbuffet wordt elke ochtend geserveerd in de intieme ontbijtkamer.

Zoek je naar complete ontspanning met z'n tweetjes of in groep? Aquabello heet je graag welkom!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Doe zo verder... 7,7 Review door: Lucas
Zeer vriendelijk!... 7,9 Review door: Jana
Zeer leuke toffe wellnes... 7,8 Review door: Bart