Openingsuren

Maandag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 22/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 23/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 18/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 19/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 20/06 Na afspraakNa afspraak

Foto’s

Info

D & D Interieur Vuylsteke levert u echt alles van interieur. U kan in de winkel op zoek gaan naar uw geschikte keuken en/of badkamer en deze op maat laten maken voor uw woning. Maar ook een volledige interieurafwerking kan u aanvragen bij het bedrijf uit Roeselare.
 

Keukens en badkamers 

Een nieuwe keuken vraagt veel maatwerk. De keuken is een plaats in uw woning waar wordt samengekomen en veel verhalen gedeeld worden. Kies daarom voor een keuken waar u zich thuis voelt. Wilt u nu een ultra moderne keuken of eerder een gezellige keuken met veel houtafwerking? Echt alles is mogelijk door dat uw keuken op maat wordt gemaakt en aangepast naar uw wensen.

Badkamers vragen evenveel precisie als keukens. Een badkamer is deel van het begin van uw dag en het einde hiervan. U wilt zich niet storen aan kleinigheden en kunnen genieten als u een uitgebreid bad neemt.
 

Totaalinrichting 

Wilt u zeker zijn dat één stijl doorgetrokken wordt door heel uw woning? Dan schets het team van D & D Interieur Vuylsteke een plan uit naar uw wensen. U kan aanpassingen laten doen zodat het resultaat volledig overeenkomt met uw eisen en voorkeuren. De afwerking stopt in dit geval niet bij badkamers en keukens. U kan dan rekenen op vakwerk voor uw dressings, maatkasten, plafondwerken, vloerafwerking en nog zoveel meer.
 

Buitenschrijnwerk 

Ten slotte biedt D & D Interieur Vuylsteke u, ondanks wat de naam u misschien doet geloven, meer dan enkel scherp interieurwerk aan. U kan ook op haar professionele medewerkers en unieke visie rekenen voor allerhande buitenschrijnwerken. Wenst u een carport te laten installeren voor uw wagen, een handig tuinhuisje laten opzetten om uw gereedschap in op te bergen of een luxueuze poolhouse laten installeren? Voor deze klussen en meer kan u rekenen op de experts van D & D Interieur Vuylsteke! 
 
Kom zeker eens langs de toonzaal in Roeselare en laat u verrassen door de vele stijlen en technieken die mogelijk zijn. Wie weet wat kan D & D Interieur Vuylsteke voor u betekenen. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief