D & D interieur Vuylsteke

Openingsuren

Maandag 29/07 Na afspraak
Dinsdag 23/07 Na afspraak
Woensdag 24/07 Na afspraak
Donderdag 25/07 Na afspraak
Vrijdag 26/07 Na afspraak
Zaterdag 27/07 Na afspraak
Zondag 28/07 Na afspraak

Foto’s

Info

D & D interieur Vuylsteke levert u echt alles van interieur. U kan in de winkel op zoek gaan naar uw geschikte keuken en/of badkamer en deze op maat laten maken voor uw woning. Maar ook een volledige interieur afwerking kan u aanvragen bij het bedrijf uit Roeselare.
 

Keukens en badkamers

Een nieuwe keuken vraagt veel maatwerk. De keuken is een plaats in uw woning waar wordt samengekomen en veel verhalen gedeeld worden. Kies daarom voor een keuken waar u zich thuis voelt. Wilt u nu een ultra moderne keuken of eerder een gezellige keuken met veel houtafwerking? Echt alles is mogelijk door dat uw keuken op maat wordt gemaakt en aangepast naar uw wensen.

Badkamers vragen evenveel precieze als keukens. Een badkamer is deel van het begin van uw dag en het einde hiervan. U wilt zich niet storen aan kleinigheden en kunnen genieten als u een uitgebreid bad neemt.
 

Totaal inrichting

Wilt u zeker zijn dat één stijl doorgetrokken wordt door heel uw woning dan schets het team van D & D interieur Vuylsteke een plan uit naar uw wensen. U kan aanpassingen laten doen zodat het echt is wat u wenst. Dan stopt de afwerking niet bij badkamers en keukens. U kan dan rekenen op vakwerk voor uw dressings, maatkasten, plafondwerken, vloer afwerking en vele andere.
 
Kom zeker eens langs de toonzaal in Roeselare en laat u verrassen door de vele stijlen en technieken die mogelijk zijn. Wie weet wat kan D & D interieur Vuylsteke voor u betekenen.
 

Ligging en routebeschrijving