Spreekuren

Maandag 25/10 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 26/10 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 27/10 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 28/10 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 29/10 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 30/10 Na afspraakNa afspraak
Zondag 31/10 GeslotenGesloten

Info

Dierenartsenpraktijk Beestig Gezond
Bij Dierenartsenpraktijk Beestig Gezond kan u terecht voor honden, katten, konijnen, knaagdieren en hobbykippen.

In deze praktijk zijn 2 dierenartsen werkzaam: dierenarts Helena Brône en dierenarts Elisabeth Bonte, alsook 1 assistente: Lotte Claeys.
De praktijk werkt steeds op afspraak en dit om de nodige zorg en tijd aan uw huisdier te kunnen besteden en om alsook nutteloze en stresserende wachttijden te vermijden. Geen stress dus voor baasje en dier!
 

Continue bijscholen

Onze dierenartsen volgen regelmatig bijscholingen waardoor alle medewerkers op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde en om zo uw dier met de beste zorgen te omringen.
 

Telefonische permanentie - Ook in het weekend

Voor spoedgevallen is er steeds telefonische permanentie en wordt er altijd tijd vrij gemaakt, ook tijdens het weekend is er een georganiseerde wachtdienst voorzien.  Indien u 's avonds of 's nachts of in het weekend een spoedgeval heeft, dient u naar ons nummer te bellen. Via een automatische doorschakeling komt u bij ons uit of bij een collega uit de buurt. 
 

Huisbezoeken & afspraken

Bij DAP Beestig Gezond  kan u terecht voor consultaties (vaccinaties, chippen, registratie,... ), opwerking van zieke dieren, operaties, tandheelkundige ingrepen, ofthalmologie, voorplantingsadvies (progesteronbepaling en kunstmatige inseminatie). Voor orthopedische ingrepen (fracturen, patellaluxatie, kruisbandruptuur,... ) werken wij samen met een externe chirurg. Deze komt bij ons in de praktijk de operatie uitvoeren.
Uiteraard kan u ook bij ons terecht voor voedingsadvies en advies omtrent medicatie.
Onze dierenartsen komen ook tot bij u thuis indien nodig.
Let wel: Een grondig klinisch onderzoek is beter mogelijk in de praktijk dan op huisbezoek.
Erg zieke dieren kunnen gehospitaliseerd worden. Er is een aparte hospitalisatieruimte voor honden en katten.
De praktijk beschikt over een online agenda om afspraken vast te leggen.
 

Eigen labo

De praktijk beschikt over een 'in huis' bloedanalysetoestel. Dit heeft als voordeel dat de resultaten meeste resultaten al de dag zelf gekend zijn.
Ook is er een toestel aanwezig om urine te analyseren, zo kan er gezien worden of er een indicatie is voor bijvoorbeeld een blaasontsteking of andere problemen.
Er is ook een microscoop in de praktijk. Dit helpt ons bij het opsporen van ondere andere oorontstekingen, huidproblemen, analyse van kleine huidnodules,... .

 

Stockvoorraad

Er is in de praktijk ook een ruime stock op voorraad van de meest gebruikte medicijnen, ontwormingsmiddelen, middelen tegen teken en vlooien en dieetvoeding. Een afspraak kan u maken via telefoon 0476330384 of online op onze website.
Voor meer informatie mag u altijd bellen of mailen (info@beestiggezond.be).
Neem ook zeker eens een kijkje op hun website voor meer informatie: http://www.beestiggezond.be/ .
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/