Electro 80

Openingsuren

Maandag 24/02 07:30 - 17:00
Dinsdag 18/02 07:30 - 17:00
Woensdag 19/02 07:30 - 17:00
Donderdag 20/02 07:30 - 17:00
Vrijdag 21/02 07:30 - 16:00
Zaterdag 22/02 Gesloten
Zondag 23/02 Gesloten

Foto’s

Info

Industriële elektriciteit van a tot z
Electro 80 biedt de klantenkring een compleet aanbod van industriële elektriciteitsuitrustingen: middenspanningsborden (in de volksmond: hoogspanningscabines), laag-spanningsborden en distributieborden. Daarnaast is de firma Belgisch marktleider voor mobiele werfposten en werd er zopas ook gestart met de verhuring van geluidsgedempte elektrogeengroepen op korte en lange termijn.
Alles in eigen handen
Electro 80 wil de klanten een totaalservice bieden. Die gaat van het ontwerp en de productie tot en met de plaatsing en dienst na verkoop. Binnen de onderneming is alle knowhow aanwezig om elk project tot een goed einde te brengen. Ook het uitgebreide machinepark draagt bij tot een vlotte dienstverlening. Kappen, plooien, lassen, spuiten, monteren, kableren, testen, aanpassen... het gebeurt allemaal in eigen huis.Het team van polyvalente medewerkers met een jarenlage ervaring staat borg voor creatieve en praktische oplossingen. Ook en vooral bij niet-standaard opdrachten.
24/24 uur in touw voor de klant
Elk elektriciteitsdefect levert de klant productiviteitsverlies op. Daarom verzekert Electro 80 snelle interventies in geval van nood.De dienst na verkoop staat zeven dagen per week de klok rond paraat. Electro 80 beschikt dan ook over een degelijk wagenpark met zes volledig ingerichte en uitgeruste interventiewagens, een vrachtwagen en twee kraanwagens, waarvan de zwaarste zo maar even 1,8 ton 22 meter ver kan steken.Voeg daarbij de zeer uitgebreide stock met wisselstukken en de competentie van de ingenieurs en technici, en Electro 80 heeft de optimale formule voor een snelle tussenkomst in handen.
 Flexibiliteit en service
Een uitgesproken klantgerichte werking, dat is de sleutel tot het succes van Electro 80. Elke medewerker, van het management tot de technieker, heeft oog en oor voor de klant. De onderneming speelt steevast flexibel in op elke concrete behoefte en reageert snel en accuraat . Dat is mogelijk dankzij de verregaande autonomie van Electro 80. De knowhow, het menselijk potentieel, de uitrusting, de interne stock, de transportvoorzieningen... alles is erop voorzien de klantenkring geheel onafhankelijk een snelle en optimale dienstverlening te kunnen aanbieden. Een gegeven woord is heilig. Het onderlinge vertrouwen, dat op die manier door de jaren groeide, vormt de basis van de lange termijnrelaties met tal van klanten.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief