Openingsuren

Maandag 17/05 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 18/05 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 19/05 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 20/05 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 21/05 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 15/05 Na afspraakNa afspraak
Zondag 16/05 GeslotenGesloten

Info


De Haar en Huid Kliniek in Tessenderlo biedt jou alle oplossingen voor huid en haar problemen. De kliniek is de eerste  gespecialiseerde praktijk in de regio waar artsen en verpleegkundigen zorg op topniveau aanbieden.
 

Haar:

Haarverlies heb je in vele gradaties, van sluike haren tot kaalheid. Sommigen nemen er vrede mee, maar voor de meeste mensen is het plotse verlies van hoofdhaar een ware kwelling. Waar je op oude foto’s steeds schitterde met een weelderige haardos, heeft de leeftijd, stress of ziekte nu een negatief effect op je hoofdhaar. Veelvoudige haaruitval, kale plekjes, groter wordende inhammen of uitdunning van je haren tasten je zelfvertrouwen en persoonlijkheid aan. 

Behandelingen worden enkel uitgevoerd door arts en verpleegkundige:

  • plaatjes rijk plasma (PRP)
  • microneedling met medische cocktail
  • lasertherapie (medisch)
  • hoofdhuid verzorging (medisch)
  • haartransplantatie
Aandacht voor jouw haarprobleem

We schenken veel aandacht aan de behandeling van haarverlies omdat patiënten met deze klachten vaak onbehandeld blijven. Onze unieke focus ligt op regeneratieve behandelingen. Zo wordt de haargroei op een natuurlijke, biologische manier gestimuleerd. Onze arts is sinds verschillende jaren actief in de anti-aging en esthetische geneeskunde. Huidverjonging op een natuurlijke biologische manier is de nieuwste trend die hij toepast. Bieden van oplossingen voor haarproblemen is zijn passie.

Meer weten: http://www.haarinzicht.be/
 

Huid:

Vanaf de leeftijd van 25 jaar ziet onze huid er anders uit en voelt ze ouder aan. Fijne lijntjes ontstaan, daarna komen rimpels. Je merkt dat er groeven en plooien ontstaan, rond de neus, de mond en de ogen. Jarenlange blootstelling leidt tot bruine en rode verkleuring van de huid. Bovendien vertonen ook de handen en de decolleté rimpels. Gelukkig zijn er oplossingen. Deze technieken inzetten voor de mooiste versie van de klanten is mijn doel. 


Behandelingen :

  • Rimpelontspanners (Botox, Bocouture, Azzalure)
  • Fillers (oa. Restylane, Belotero, Teoxane)
  • Vloeibare Facelift (Radiesse)
  • Vampire Facial (PRP) en Biofilling 
  • Laser Facelift (Fotona)
Marijke Wellens

Marijke Wellens behaalde in 1999 de Bachelor in de Verpleegkunde (UC Leuven). Zij werkte aan de zijde van verschillende topdokters in het Universitaire Ziekenhuis Leuven, Campus Gasthuisberg. Op de dienst Spoedgevallen leerde zij haar eigen topdokter kennen en sindsdien zijn ze een team, professioneel en privé. Ze hebben twee kinderen Luna en Noah. Marijke begeleidt u vanaf het eerste contact met een glimlach. Zij heeft jarenlange ervaring in de esthetische praktijk. Klanten merken dit direct: Marijke begrijpt uw vraag nog voor u ze uitspreekt. Ze helpt uw wens en verwachting onder woorden te brengen. Marijke adviseert u bij de optimale keuze aan behandelingen en producten. Ze werkt samen en onder supervisie van de arts. Als team hebben ze jarenlange ervaring. Samen maken ze van uw behandeling een belevenis.

Meer weten? http://www.huidinzicht.be
 

Waar staan wij voor

Dankzij onze jarenlange ervaring en onze gepersonaliseerde aanpak en advies wordt een behandeling bij Huidinzicht een echte belevenis. Wij werken uitsluitend met de beste medische producten.
 

EEN BELEVENIS

Elke behandeling bij Huidinzicht is een belevenis voor de patiënt.
 

GEPERSONALISEERD

Wij staan voor een gepersonaliseerde aanpak en gepersonliseerd advies.
 

ERVARING

Huidinzicht kan aan de patiënt een jarenlange ervaring voorleggen.
 

PRODUCTEN

Wij werken enkel met de meest gerenommeerde producten ten dienste van de patiënt. 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Direct vriendelijk ontvangen, ne... 10 Review door: Kevin
Doe zo verder !... 10 Review door: Winny
Heel vriendelijke mense... 10 Review door: Musa
IK BEN ZEER TEVREDEN VAN DEZE DO... 9 Review door: <YOLANDE
Vriendelijk en een goede servies... 10 Review door: Sabine
Prima service,super resultaat!pr... 10 Review door: Juliette