Openingsuren

Maandag 29/11 GeslotenGesloten
Dinsdag 30/11 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 01/12 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 02/12 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 26/11 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 27/11 09:00 - 12:00
Zondag 28/11 GeslotenGesloten

Info

Geert Vandenbergh uit Tielt-Winge is gespecialiseerd in de verkoop van allerlei tuinmachines. Of u nu op zoek bent naar grasmaaiers, zitmaaiers, verticuteermachines, waterpompen  of landbouwmachines- en gereedschappen, u vindt beslist wat u nodig heeft bij de vakman te Tielt-Winge. Is uw huidige landbouwmachine stuk? Geert Vandenbergh repareert deze op professionele wijze voor u. Als aanvullende service herstel hij ook elektrische fietsen, normale fietsen en bromfietsen van alle merken voor u.
Verder kan u bij Geert Vandenbergh in Tielt-Winge terecht voor het onderhoud van verticuteermachines, grasmaaiers, haagscharen en bosmaaiers. In deze winkel te Tielt-Winge vindt u gegarandeerd wat u zoekt voor alles wat met uw tuin te maken heeft.

 

Verkoop en onderhoud tuinmachines

Bij Geert Vandenbergh kan u terecht voor allerlei tuinmachines, zoals zitmaaiers, rugsproeiers, grasmaaiers, haagscharen, hakselaars, kliefmachines, bladblazers, boomzagen, bosmaaiers, verluchters, verticuteermachines en waterpompen.
Is uw machine stuk of aan onderhoud toe? Geert Vandenbergh verzorgt onderhoud aan huis, van bijvoorbeeld bladblazers, bosmaaiers, haagscharen en hakselaars. Ook voor het herstellen van grotere landbouwmachines zit u hier goed.
 


Herstellen fietsen

Naast onderhoud en herstellingen van machines kan u ook bij Geert Vandenbergh terecht voor het herstellen van uw elektrische fietsen, bromfietsen of andere fietsen.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/