Openingsuren

Maandag 03/10 09:00 - ...
Dinsdag 04/10 09:00 - ...
Woensdag 28/09 Gesloten
Donderdag 29/09 12:00 - ...
Vrijdag 30/09 09:00 - ...
Zaterdag 01/10 09:00 - ...
Zondag 02/10 09:00 - ...

Info

Anne’s Café in Tienen

 

Anne's Café is reeds sinds 2012 een gezellig en charmant café te Tienen waar iedereen natuurlijk welkom is. Het is het ideale adres voor elke Tienenaar en mensen uit de omtrek om eens gezellig samen te komen.

Iedereen die van een lekker pintje of streekbier, koffietje of thee, of andere lekkere dranken houdt, zal zich hier direct thuis voelen. Voor de rokers is er bovendien een rokersruimte voorzien. 

 

Een hapje en een drankje

 

In Anne’s Café is het altijd gezellig genieten met een frisse pint of een cocktail en een lekkere snack. Men kan hier kiezen uit chips, snoep, soep en nog veel meer. Ook kan je met vrienden (en vriendinnen) sportwedstrijden komen volgen op een grote tv in het café terwijl Anne een fris pintje, wijntje of frisdrank voorziet.

 

Onze evenementen

 

Anne’s café is een heel autenthiek en charmant café maar dit betekent niet dat het een alledaags café is. Doorheen het jaar organiseert Anne verschillende evenementen waar iedereen welkom is! 

 

Enkele voorbeelden:

Kaas -en wijnavond, spaghettifestijn met optie vol au vent en (vegetarische) lasagne, spareribsavond, Kerstavond met kerstmenu, oudejaarsavond feest en nog veel meer! Houd zeker de Facebookpagina (hyperlink naar Facebookpagina) in het oog en schrijf je tijdig in!

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Anne's Café een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Alles was in orde.... 7,9 Review door: Merel