Vaporshop

Openingsuren

Maandag 26/08 Gesloten
Dinsdag 27/08 08:00 - 18:30
Woensdag 28/08 08:00 - 18:30
Donderdag 29/08 08:00 - 18:30
Vrijdag 30/08 08:00 - 18:30
Zaterdag 31/08 10:00 - 18:30
Zondag 25/08 12:00 - 18:30

Foto’s

Info

Op zoek naar een nieuwe box mod, tank, dripper of coils? Is je flesje e-liquid bijna op of wil je eens een andere smaak uitproberen?

Vaporshop is de grootste Belgische keten die elektronische sigaretten, liquids en toebehoren aanbiedt. Ze hebben verschillende shops over het hele land en staan garant voor kwaliteit en service. De vestiging in Tienen heet u alvast van harte welkom!

 

Ruim gamma van de hoogste kwaliteit


Vaporshop Tienen is een gezellige shop waar Sandra en Michael u altijd  te woord staan op een professionele manier en u een streng geselecteerd productengamma van de beste kwaliteit aanbieden. Onder controle van een gerespecteerd merk als Vaporshop kan dat ook niet anders! U vindt er een uitgebreide verzameling e-sigaretten en e-liquids met of zonder nicotine en in tal van verscheidene smaken. 
 

Kwaliteitsproducten en kwaliteitsservice

Sinds december 2018 kan je terecht bij Sandra en Michael van Koffiebar Coffee Cloud in Tienen om een lekker tasje koffie te drinken. Ze zijn reeds enkele jaren bekend als zaakvoerders van de Vaporshop te Tienen welke, sinds zijn verhuis naar de Leuvensestraat, uitgebreid werd met een leuke koffiebar. Ben je opzoek naar een ruimte om elkaar te ontmoeten, tot rust te komen of te co-worken? Het kan allemaal in koffiebar Coffee Cloud waar Sandra en Michael je steeds met de glimlach bedienen.

Koffiebar coffee cloud tienen

Coffee-to-go? Met de handige meeneembekers kan je met de koffie in de hand je dag goedgemutst verderzetten.
 

Uw Vaporshop te Tienen bijft een gemakkelijk bereikbare shop in de leuvensestraat te Tienen met ruime parkeermogelijkheid. Hier wordt een vriendelijke, behulpzame service al even hoog in het vaandel gedragen als kwalitatieve producten. Verder is Vaporshop Tienen is altijd open op zon-en feestdagen!

Heeft u nood aan nieuwe e-sigaretten of liquids, of heeft u en probleem met uw elektronische sigaret? Spring dan eens binnen bij Vaporshop Tienen! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Bekijk onze promotiespagina

Reviews

Super vriendelijke mensen, een e... 10 Review door: Kevin
Altijd goede uitleg over de prod... 10 Review door: Stephanie
Wat kunnen we zeggen is leuk om... 9,8 Review door: Guido
Je wordt ontvangen met koffie, s... 9,9 Review door: Polle
Zeer vriendelijk en behulpzaam!... 9,5 Review door: Katrijn
Super vriendelyk en behulpzaam!... 10 Review door: Lolita