Openingsuren

Maandag 24/01 Gesloten
Dinsdag 25/01 09:00 - 18:00
Woensdag 26/01 09:00 - 18:00
Donderdag 27/01 09:00 - 18:00
Vrijdag 21/01 09:00 - 21:00
Zaterdag 22/01 09:00 - 21:00
Zondag 23/01 Gesloten

Info

Vaporshop / Coffee Cloud is dé grootste Belgische keten voor e-sigaretten, liquids, etc

Op zoek naar een nieuwe box mod, tank, dripper of coils? Is je flesje e-liquid bijna op of wil je eens een andere smaak uitproberen? Vaporshop / Coffee Cloud is de grootste Belgische keten die elektronische sigaretten, liquids en toebehoren aanbiedt. Ze hebben verschillende shops over het hele land en staan garant voor kwaliteit en service. De vestiging in Tienen heet u alvast van harte welkom!
 

E-sigaretten, e-liquids

Vaporshop / Coffee Cloud in Tienen is een gezellige shop waar Sandra en Michael u altijd  te woord staan op een professionele manier en u een streng geselecteerd productengamma van de beste kwaliteit aanbieden. Onder controle van een gerespecteerd merk als Vaporshop kan dat ook niet anders! U vindt er een uitgebreide verzameling e-sigaretten en e-liquids met of zonder nicotine en in tal van verscheidene smaken. 
 

Koffiebar

Sinds december 2018 kan je terecht bij Sandra en Michael van Koffiebar Coffee Cloud in Tienen om een lekker tasje koffie of een streekbiertje te drinken. Ze zijn reeds enkele jaren bekend als zaakvoerders van de Vaporshop te Tienen welke, sinds zijn verhuis naar de Leuvensestraat, uitgebreid werd met een leuke koffiebar/ degustatieruimte . Ben je opzoek naar een ruimte om elkaar te ontmoeten, tot rust te komen of te co-worken? Het kan allemaal in koffiebar Coffee Cloud waar Sandra en Michael je steeds met de glimlach bedienen.

 


 

Vaporshop

Uw Vaporshop te Tienen bijft een gemakkelijk bereikbare shop in de leuvensestraat te Tienen met ruime parkeermogelijkheid. Hier wordt een vriendelijke, behulpzame service al even hoog in het vaandel gedragen als kwalitatieve producten.  Heeft u nood aan nieuwe e-sigaretten of liquids, of heeft u en probleem met uw elektronische sigaret? Spring dan eens binnen bij Vaporshop Tienen! 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Vaporshop / Coffee Cloud

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Winnaars Eindejaarsactie Handelsgids

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je deze handelaar een quotering geven voor de verkiezing?
Of een review?
Dat kan! En je wordt beloond! Schrijf je nu in op de nieuwsbrieven (hieronder) en dan sturen we je een link en logincode om dit te doen!
Als beloning ontvang je een unieke code voor de GROTE EINDEJAARSACTIE begin december https://www.handelsgids.be/eindejaarsactie/

Reviews

Vaporshop in de Leuvensestraat i... 9,5 Review door: Rita
Wat een aangename ontdekking C... 9,5 Review door: Patrick
Top winkel... 10 Review door: Kenjiro
Eén gezond en gelukkig 2021... 10 Review door: Frieda
Vriendelijke bediening, altijd b... 10 Review door: Patrick
Top... 10 Review door: Sandra