Openingsuren

Maandag 26/04 GeslotenGesloten
Dinsdag 27/04 08:00 - 18:30
Woensdag 28/04 08:00 - 18:30
Donderdag 22/04 08:00 - 18:30
Vrijdag 23/04 08:00 - 18:30
Zaterdag 24/04 10:00 - 18:30
Zondag 25/04 12:00 - 18:30

Foto’s

Info

BESTE KLANTEN
WEGENS STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING ZIJN WIJ VAN AF VANDAAG OPEN VAN MAANDAG TOT VRIJDAG VAN 9 TOT 19 U.
Bedankt voor jullie begrip
Groetjes Sandra en Michael

Op zoek naar een nieuwe box mod, tank, dripper of coils? Is je flesje e-liquid bijna op of wil je eens een andere smaak uitproberen?

Vaporshop is de grootste Belgische keten die elektronische sigaretten, liquids en toebehoren aanbiedt. Ze hebben verschillende shops over het hele land en staan garant voor kwaliteit en service. De vestiging in Tienen heet u alvast van harte welkom!

Ruim gamma van de hoogste kwaliteit


Vaporshop Tienen is een gezellige shop waar Sandra en Michael u altijd  te woord staan op een professionele manier en u een streng geselecteerd productengamma van de beste kwaliteit aanbieden. Onder controle van een gerespecteerd merk als Vaporshop kan dat ook niet anders! U vindt er een uitgebreide verzameling e-sigaretten en e-liquids met of zonder nicotine en in tal van verscheidene smaken. 
 

Kwaliteitsproducten en kwaliteitsservice

Sinds december 2018 kan je terecht bij Sandra en Michael van Koffiebar Coffee Cloud in Tienen om een lekker tasje koffie te drinken. Ze zijn reeds enkele jaren bekend als zaakvoerders van de Vaporshop te Tienen welke, sinds zijn verhuis naar de Leuvensestraat, uitgebreid werd met een leuke koffiebar. Ben je opzoek naar een ruimte om elkaar te ontmoeten, tot rust te komen of te co-worken? Het kan allemaal in koffiebar Coffee Cloud waar Sandra en Michael je steeds met de glimlach bedienen.

Koffiebar coffee cloud tienen

Coffee-to-go? Met de handige meeneembekers kan je met de koffie in de hand je dag goedgemutst verderzetten.
 

Uw Vaporshop te Tienen bijft een gemakkelijk bereikbare shop in de leuvensestraat te Tienen met ruime parkeermogelijkheid. Hier wordt een vriendelijke, behulpzame service al even hoog in het vaandel gedragen als kwalitatieve producten. Verder is Vaporshop Tienen is altijd open op zon-en feestdagen!

Heeft u nood aan nieuwe e-sigaretten of liquids, of heeft u en probleem met uw elektronische sigaret? Spring dan eens binnen bij Vaporshop Tienen! 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Eén gezond en gelukkig 2021... 10 Review door: Frieda
Vriendelijke bediening, altijd b... 10 Review door: Patrick
Top... 10 Review door: Sandra
Héél vriendelijke bediening in d... 10 Review door: Liliane
Heel vriendelijke mensen en help... 10 Review door: Jamey
Super vriendelijk... 10 Review door: Lotte
Perfecte service... 10 Review door: Kenjiro