Openingsuren

Maandag 17/12 Na afspraak
Dinsdag 17/12 Na afspraak
Woensdag 17/12 Na afspraak
Donderdag 17/12 Na afspraak
Vrijdag 17/12 Na afspraak
Zaterdag 17/12 Gesloten
Zondag 16/12 Gesloten

Info

Wilt u iets doen aan uw figuur en wenst u professionele hulp bij het afslanken dankzij een dieet of gebruik van moderne technieken? Afslankcoach Sonja in Tremelo focust zich op figuurcorrectie vermageren in het algemeen en snel gewicht verlies dankzij vetbevriezing, verschillende vormen van dieet, liposuctie, bodywrap en andere technieken.
 

Liposuctie

Heeft u het moeilijk om vet op bepaalde plaatsen te verliezen en wil u verlost geraken van de plaatselijke vetophoping op plekjes zoals uw buik en heupen? Als diëten en sporten niet helpen om die storende vetophopingen weg te werken, kan liposuctie de uitweg bieden. Dankzij een liposuctie kan Afslankcoach Sonja uit Tremelo overtollig vet wegzuigen.
 

Cryo 21

Cryolipolise of Cryo 21 gaat dan weer op de gewenste zones vetcellen vernietigen, zodat u zichtbaar  centimeters gaat verliezen.
 

Body wrap

Wilt u een strakker en steviger lichaam? Dankzij de contouring wrap van It Works die Afslankcoach Sonja aanbiedt, verstrakt en verstevigt u uw lichaam op een plaats naar keuze. Bovendien vermindert de body wrap cellulitis.
 

Verantwoord afvallen

Wil u liever afvallen dankzij een doeltreffend dieet? Maak dan kennis met Mijn eigen lijn, uniek aangeboden in België door Afslankcoach Sonja. Dit biedt een doeltreffende manier van verantwoord afvallen dankzij de combinatie van zeer hoogwaardige proteïneproducten met natuurlijke voedingssupplementen. Dit in combinatie met deskundige coaching geeft verbluffende resultaten voor uw figuur.

Ligging en routebeschrijving