Bouwverlof + Kerstperiode

Openingsuren

Maandag 15/07 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Dinsdag 16/07 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Woensdag 17/07 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Donderdag 18/07 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Vrijdag 19/07 08:00 - 12:0013:00 - 17:00
Zaterdag 20/07 GeslotenGesloten
Zondag 14/07 GeslotenGesloten

Info

Van isolatie naar de juiste dakpan tot dakgoten

Bij ons kun je terecht voor werkelijk alle soorten dakwerken. Of je nu op zoek bent naar de juiste dakisolatie om energie te besparen en je huis comfortabeler te maken, een ervaren vakman die je nieuwe dakpannen met vakmanschap kan leggen, of professionele hulp bij het aansluiten van je dakgoten, Kurt Van Espen kent zijn vak door en door. Of je nu een nieuw dak wilt laten plaatsen, renovaties aan je bestaande dak wilt uitvoeren of gewoon advies nodig hebt over de beste oplossing voor je specifieke situatie, wij staan klaar om je te helpen. We luisteren naar je behoeften, geven deskundig advies en zorgen ervoor dat we aan al je eisen voldoen.
 

Nieuwbouw

Als ervaren dakwerker is Kurt Van Espen de ideale keuze voor jouw droomwoning. Of je nu bezig bent met de bouw van een nieuwe woning of binnenkort wilt beginnen, bij ons kun je terecht voor alle dakwerken. Van dakisolatie tot het perfect leggen van de juiste dakpannen en het aansluiten van dakgoten, wij staan voor je klaar.

Jij kiest de materialen en Kurt Van espen weet ze altijd op de juiste manier te plaatsen. Of je nu kiest voor klassieke dakpannen op een hellend dak, of liever gaat voor een moderne rubberen bekleding of natuurleien, wij zorgen voor een snelle en vakkundige installatie. Met oog voor detail en vakmanschap zorgen we ervoor dat jouw dak perfect past bij de stijl en behoeften van jouw woning. Of het nu gaat om een traditioneel of eigentijds ontwerp, wij hebben de kennis en expertise om het dak van je dromen te realiseren.
 

Renovatie van je dak  

Als dakspecialist is Kurt Van Espen de expert als het gaat om het renoveren van het dak van je bestaande woning. We hebben een diepgaande kennis van dakwerken en kennen de fijne kneepjes van het vak. Of je nu een dak hebt met klassieke dakpannen, leien, natuurleien, roofing of een andere dakbedekking, wij zijn in staat om het te herstellen of te vernieuwen.

Daarnaast is ook geen enkel type dak een probleem voor ons. Of het nu gaat om een klassiek zadeldak, plat dak, lessenaarsdak, mansardedak, wolfsdak, puntdak of zelfs groendaken, kennen voor Kurt Van Espen geen geheimen. We hebben de ervaring en expertise om elk daktype aan te pakken en te zorgen voor hoogwaardige resultaten. Vertrouw op ons vakmanschap en laat ons je helpen bij de renovatie van je dak, zodat je weer jarenlang kunt genieten van een veilig en mooi dak boven je hoofd.
 

Vakkundig plaatsen van Velux ramen en dakramen

Bij Kurt Van Espen bieden we niet alleen expertise in dakwerken, maar kun je ook bij ons terecht voor een breed scala aan andere werkzaamheden. Het plaatsen van een dakraam of dakhuis is bijvoorbeeld geen enkel probleem voor ons. We hebben de ervaring en vaardigheden om deze projecten nauwkeurig uit te voeren, zodat je kunt genieten van meer natuurlijk licht en extra ruimte in je woning.
 

Veel meer dan daken alleen

Als het gaat om daktimmerwerken, klinkerwerken en waterdichtingen, kun je op ons rekenen. We hebben de kennis en het vakmanschap om deze werken professioneel uit te voeren, met aandacht voor detail en kwaliteit. Daarnaast kunnen we je ook van dienst zijn bij zinkwerken, zoals het plaatsen van zinken dakgoten en afvoerbuizen. 

Bovendien bieden we ook diensten aan zoals het plaatsen van zonneboilers en zwembaden, waardoor je kunt profiteren van duurzame energieoplossingen en verfrissend plezier in je eigen tuin.
 

Wij verzorgen jouw werfinrichting

Bij Kurt Van Espen nemen we ook werfinrichtingen voor onze rekening. We zorgen ervoor dat je bouwplaats goed georganiseerd en veilig is, met de juiste omheiningen, signalisatie en andere benodigdheden.
 

Of het nu gaat om dakwerken, zinkwerken, daktimmerwerken, klinkerwerken, waterdichtingen, energieoplossingen of werfinrichtingen, wij staan voor je klaar met vakmanschap en betrouwbare service. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij al je bouw- en renovatieprojecten.

Reviews door klanten van Kurt Van Espen Dakwerken

4.1 Jade op 2020-10-05 om 13:38:30
Goede zaak
4 Mathys op 2020-10-06 om 14:51:14
Alles was in orde.

Ligging en routebeschrijving