De Meyer M&p bv

Openingsuren

Maandag 19/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 20/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 21/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 22/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 16/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 17/04 Na afspraakNa afspraak
Zondag 18/04 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

De Meyer M&P bvba

De professionele vakmannen van De Meyer M&P bvba zijn uw eerste aanspreekpunt voor al uw tegelwerken, vloerwerken en terraswerken. De twee broers staan garant voor een uitstekende service en gaan nooit een klus uit de weg.Ze verzekeren U vakkundig werk voor een correcte prijs.
 

Tegelwerken, vloerwerken en terraswerken - 20 jaar ervaring

U kan op hun vakmanschap van 20 jaar ervaring een beroep doen voor verschillende karweien die u zelf niet kan uitvoeren. Het onberispelijk en vakkundig plaatsen van vloertegels is een van hun specialiteiten, zelfs tegels van 1 op 1 meter zijn binnen de kortste keren met het grootste professionalisme in uw woning of daarbuiten geplaatst.
 
Nood aan een professionele firma voor het plaatsen van uw muurtegels? De Meyer M&P bvba komt graag met u bespreken wat de verschillende mogelijkheden zijn. Bent u een liefhebber van natuursteen? Ook voor deze plaatsingswerken kunt u bij hen informeren.
 
Vertoeft u bij zonnig weer graag buiten, maar hebt u nog geen terras aangelegd of is uw oude terras aan vervanging toe? Bevraag u vrijblijvend bij de gebroeders De Meyer om uw zonnige dagen op een mooi, nieuw terras bij u thuis te kunnen doorbrengen. Verder kunt u hen ook contacteren voor allerlei chapewerken en het aanleggen van of werken aan uw oprit.
 

Particulieren en professionals – zowel nieuwbouw als renovatie

In een mum van tijd toveren zij uw vloer en muren om tot het resultaat dat u voor ogen had. Of u nu een heel gebouw van een nieuwe vloer wilt voorzien, of gewoon een enkele kamer een nieuw design wilt geven – Bij BVBA De Meyer M&P staan ze klaar voor al uw grote en kleine projecten vakkundig uit te voeren. In Tremelo maar ook ver daarbuiten staan deze vakmannen te popelen om uw werken uit te voeren.
Ze beschikken over de meest moderne installatie apparatuur.

Particulieren en professionals - iedereen kan een beroep doen op de diensten van De Meyer M&P bvba.
 
 
 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief