Openingsuren

Maandag 07/12 GeslotenGesloten
Dinsdag 08/12 06:00 - 18:00
Woensdag 02/12 06:00 - 16:00
Donderdag 03/12 06:00 - 18:00
Vrijdag 04/12 06:00 - 18:00
Zaterdag 05/12 06:00 - 16:00
Zondag 06/12 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Santess Hair & Nagelstudio is een kapsalon en nagelstudio gelegen te Tremelo, Kruisstraat 173. Een goede dialoog is belangrijk om uw kapsel te creëren!
 

Kapper voor dames, heren en kinderen

Anita en Kelly realiseren vakkundig uw kapsel, rekening houdend met uw gelaatvorm, stijl en de mogelijkheden van uw haar. Zij hebben immers al heel wat ervaring met het steeds weer bezorgen van een mooie, gepersonaliseerde look! Bij Santess Hair & Nagelstudio kan iedereen terecht: dames, heren maar uiteraard ook de allerkleinsten! Iedereen wilt er ten slotte op zijn best uitzien, toch? Kom dus gauw langs voor een modieuze, trendy en gepersonaliseerde snit, kleuring of balayage... Kortom een allround haarverzorging!
 

Nagelstudio

Onze handen zijn in het dagelijkse leven dikwijls ons visitekaartje, in het bijzonder bij mensen die dagelijks in hun professionele bezigheden met andere mensen in contact komen. U schudt toch ook niet graag een onverzorgde hand? Toch wordt er in het algemeen aan onze handverzorging onterecht minder aandacht geschonken. Hier willen Anita en Kelly graag iets aan doen, daarom bieden zij u de beste nagelverzorging aan! Kom langs voor een uitgebreide manicure, inclusief de mogelijkheid tot handverzorging, nagels lakken en gelish nagels.
 

Fantasiejuwelen

Ten slotte kan u bij Santess Hair & Nagelstudio ook een collectie fantasiejuwelen van Nikki Lissoni komen bewonderen en aankopen. Deze unieke juweelstukken zijn verkrijgbaar in tal van uiteenlopende stijlen, zodat u er altijd zeker eentje zult vinden die uw look perfect afwerkt.

Santess Hair & Nagelstudio, doe uw haar en nagels een plezier! Kom gauw eens langs om u goed te laten verwennen. 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2020

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

Doe zo voort... 7,7 Review door: Marion
Doe zo verder... 8,2 Review door: Maya
Goe bezig, doe zo verder. 👌... 10 Review door: Marc
Zeer aangenaam om naar de kapper... 9,6 Review door: Sandra
veel succes in het nieuwe jaar!... 9 Review door: Ghislaine
Ik wens allerbeste voor deze han... 10 Review door: Susanna