Atelier Salgarollo

Foto’s

Info

In Atelier Salgarollo te Westerlo vindt u een uitgebreid assortiment patchworkstoffen en benodigdheden, wol, garens en pakketten voor zowel patchwork als brei- en haakwerk.
 

Atelier Solgarollo

Atelier Salgarollo is een winkel die bulkt van creativiteit. In Westerlo gevestigd sinds 2008, maar bekend tot over de landsgrenzen, is het een plaats waar mensen komen om hun gading te vinden op gebied van patchwork en brei -en haakwerk. Dankzij een uitgebreide keuze aan materialen van de hoogste kwaliteit komt iedereen hier dan ook aan zijn trekken.
 

Workshops en cursussen

Salgarollo biedt cursussen die een extra dimensie aan de winkel geven en alom gekend zijn. Wilt u in een gezellige sfeer uw eigen creaties vorm geven of nieuwe technieken leren, dan is Atelier Salgarollo de plek voor u.
Naast interessante beginnerscursussen kunnen ook de doorgewinterde handwerkers nog het één en ander opsteken. Hier leert u speciale technieken, de kneepjes van het vak en de nieuwste trends.
Tijdens de vrije ateliers staan de specialisten u bij met raad en daad zodat u uw eigen werk netjes kan opstarten en afwerken.
Koffie en gezelligheid zijn de ingrediënten die steevast aanwezig zijn en die u er gratis bij krijgt.

Ligging en routebeschrijving