Spirit fitness & health Westerlo

Openingsuren

Maandag 15/07 09:00 - 22:00
Dinsdag 16/07 09:00 - 22:00
Woensdag 17/07 09:00 - 22:00
Donderdag 18/07 09:00 - 22:00
Vrijdag 19/07 09:00 - 21:30
Zaterdag 20/07 09:30 - 13:00
Zondag 14/07 09:30 - 13:00

Info

Krijg meer energie na het sporten bij Spirit fitness & health Westerlo

Spirit fitness & health Westerlo is een fitnesscentrum die een unieke omgeving aanbiedt en waarin iedereen zich comfortabel kan voelen. Wij adviseren op een oordeelvrije manier zodat iedereen een duurzame en actieve levensstijl kan opbouwen. We zorgen ook voor een veilige, energieke omgeving, waar iedereen zich geaccepteerd en gerespecteerd voelt. Dat zijn een paar van onze grote troeven.
 

Conditietraining

Wil je jouw conditie verbeteren, kom dan langs in onze fitnesscomplex waar je op jouw eigen tempo, je conditie kunt trainen. Je maakt gebruik van onze cardio toestellen die ervoor zullen zorgen dat alle calorieën en vet zullen smelten voor de zon.
 

Wat is een goede krachttraining? 

Bij elke goede krachttraining wordt er met gewichten gewerkt. Dit om de spieren te verbeteren en weerstand te vergroten van jouw fysieke kracht, je spiermassa en het spieruithoudingsvermogen. Wij, bij Spirit fitness & health Westerlo zorgen voor de juiste begeleiding. Dit is niet verplicht, maar wel aangeraden om overbelasting en spierproblemen te vermijden.
 

Vetverbranding

De overtollige vetmassa in je lichaam kan je laten verdwijnen door de combinatie van conditietraining en krachttraining. Een goed voorbeeld hiervan zijn de H.I.T.T oefeningen (High Intensity Interval Training). Dit zijn intensieve oefeningen die afgewisseld worden, in een beperkte tijdsduur en korte rusttijd. Hierdoor verbrand je het meeste calorieën op een effectieve en doeltreffende manier.
 

Hoe effectief is de Milion cirkel?

De Milion Cirkel is een combinatie van 6 automatische krachttoestellen en 2x4 minuten conditietraining. Het duurt 17,5 minuten als je deze training 1 keer doet. Dit is een ideale uithoudingstraining die je samen in een groeples kan uitvoeren of alleen. Wordt met een paar minuten per trainingssessie fitter dan ooit. De trainingen van Milion cirkel zijn veilig voor het lichaam en zorgen voor en snel resultaat. Heb je rugklachten of andere ongemakken, contacteer ons gerust en wij helpen je met het juiste trainingsschema en de juiste oefeningen. 
 

Groepslessen

In onze gezellige fitnessruimte zijn er ook altijd leuke groepsles activiteiten beschikbaar zoals yogilates, zumba, step & burn, spinnig, power pump en core & hit. Dus kom gerust sporten met je vrienden of familie. Bewegen op muziek zorgt voor een leuke sfeer, betere motivatie en een uiterst effectieve work-out om af te slanken.
 

Sporten in een kleine groep

Als jij je toch niet zo comfortabel voelt in grote groepen, dan kan je terecht bij onze small group trainingen. Deze sportsessies zijn voorzien voor maximum 6 mensen. Het geeft je de mogelijkheid om samen met ervaren trainers te werken aan je conditie, kracht en spiermassa.
 

Personal training

Ben je nog niet zo ervaren met fitness en weet je niet zo goed hoe je hieraan moet beginnen? Bij Spirit fitness & health Westerlo staat er steeds een personal coach voor je klaar die zich volledig zal focussen op jouw doelen. Indien je dit wenst kan er een hoogwaardig voedings- en trainingsbegeleiding worden voorzien binnen een gereserveerde ruimte. Hierdoor worden je sportieve verwachtingen haalbaar en heb je zin om te blijven werken aan een fittere en gezondere levensstijl. Als extra optie stellen we samen met jou een persoonlijk en haalbaar voedingsplan op. 
 

Senior training

Naarmate we ouder worden, neemt de spiermassa alsmaar meer af. Een veel voorkomend symptoom is dat het evenwicht verslechtert en wordt de kans op vallen door de verminderde spiercoördinatie groter. Daarom is het belangrijk om je lichaam in beweging te houden. Krachttraining is een effectieve manier om spierverlies zoveel mogelijk tegen te gaan. Bij ouderen is deze vorm van training voornamelijk geconcentreerd op het behouden van functionele lichaamskracht. 60-plussers genieten bovendien van 10% korting op onze abonnementsprijzen.
 

Revalidatie

Ben je aan het herstellen van lichamelijke of mentale problemen? Beweging is een cruciaal element in het herstelproces. Sporten en bewegen op en voorzichtige manier lukt altijd beter met een professionele begeleider. Onze specialisten maken een persoonlijk revalidatieprogramma op in samenspraak met jou, je arts of met je kinesitherapeut. Het uitvoeren van dit programma gebeurt altijd onder persoonlijke begeleiding van één van onze gediplomeerde kinesitherapeut. En na enkele sessies wordt er altijd een aangepast trainingsschema opgesteld. Spirit fitness & health Westerlo is ook een professionele rugschool en is gespecialiseerd in afslankingswork-outs.

Hebben we jouw interesse aangewakkerd? Geweldig, wij zien je graag in onze fitness. We zijn makkelijk te bereiken op de Olenseweg nummer 197 in Westerlo.

Sportieve groetjes van gans het Spirit fitness & health Westerlo team!

Reviews door klanten van Spirit fitness & health Westerlo

4.2 Emma op 2020-10-12 om 12:20:23
Doe zo verder
4 Elias op 2020-10-05 om 17:42:47
Prima!
5 Marina op 2019-12-31 om 16:56:21
SPIRIT : TOP TOP TOP !!! Top trainers ! Mooie club ! Super sfeer ! Groot, nooit lang aanschuiven of wachten op toestellen. De trainers zijn uiterst behulpzaam, wat héél belangrijk is en ze hebben altijd een vriendelijk woord voor iedereen. Een échte aanrader !
5 op 2019-12-30 om 17:57:29
de beste fitness die ik ooit bezocht heb, totaal geen basic fit!!!
4.9 Richard op 2019-12-22 om 13:45:53
GROETJES
5 Tops op 2019-12-20 om 20:45:23
Gewoon blijven zoals is :-)
5 Diede op 2019-12-14 om 12:19:12
Super lieve en vriendelijke mensen. Staan altijd klaar met goed advies!

Ligging en routebeschrijving