Fietsen Eric De Wever

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 13:00 - 20:00
Dinsdag 09/08 13:00 - 20:00
Woensdag 10/08 13:00 - 20:00
Donderdag 11/08 GeslotenGesloten
Vrijdag 12/08 13:00 - 20:00
Zaterdag 13/08 09:00 - 12:00
Zondag 14/08 GeslotenGesloten

Info

Sinds 1983 kan u bij Eric De Wever terecht voor het aankopen en herstellen van fietsen. Dankzij hun jarenlange ervaring en expertise kan u bij hen steeds terecht met al uw vragen. Zowel particulieren als bedrijven verlenen zij graag een helpende hand. 

Heeft u een fiets die een herstelling nodig heeft? Of bent u op zoek naar een kwalitatief sterke nieuwe fiets? Dan staat Fietsen Eric De Wever graag voor u klaar! 

 

Fietsen 

Of u nu op zoek bent naar een herenfiets, damesfiets, kinderfiets, citybike, mountainbike, koersfiets of elektrische fiets - alle fietsen van Eric De Wever zijn zorgvuldig uitgekozen en van goede kwaliteit. Zo verdelen zij enkel kwaliteitsfietsen van de gekende merken Norta, Gazelle, L'Avenir Victoria en Merida.

Vindt u in de zaak niet onmiddellijk de fiets waar u naar op zoek bent? U kan via de website van de constructeurs het gewenste model uitkiezen en bij hen bestellen!
 

Herstellingen

Net zoals een wagen is een fiets een vervoermiddel dat af en toe een onderhoud of herstelling behoeft. Met jaren vakmanschap en professionele ervaring in de vingers lost Eric De Wever in een wip en een knip uw fietsprobleem op. Platte band, nieuw rijwiel, aanpassingen aan zadel/stuur, smeren/vervangen/herstellen van de ketting, aanbrengen van accessoires... is allemaal geen probleem voor deze vakman. Ook voor herstellingen van fietsen en elektrische fietsen bent u in deze fietsspeciaalzaak aan het juiste adres!


** In deze zaak kan u ook betalen met ECOCHEQUES! 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Fietsen Eric De Wever

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Fietsen Eric De Wever een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Heel behulpzaam. Doe zo voort.... 10 Review door: Anne Marie
wens je alvast prettige feestdag... 10 Review door: Frank
Top... 8,3 Review door: Janne
zeer behulpzaam, snelle service... 10 Review door: Benny
Geboortedag zoon... 9,5 Review door: Ingrid