Andere belangrijke handelaars

Fietsen en brandstoffen Eric De Wever

Openingsuren

Maandag 13:00 - 20:00
Dinsdag 13:00 - 20:00
Woensdag 13:00 - 20:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 13:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Info

 


Eric De wever - Fietsen & Brandstoffen

Sinds 1983 kan u bij Eric De Wever terecht voor het kopen en herstellen van fietsen en de aankoop van brandstoffen. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise kan u bij ons steeds terecht voor al uw vragen. Zowel particulieren als bedrijven verlenen wij graag een helpende hand. 


** Bij ons kan je ook betalen met ECOCHEQUES! 
 

Fietsen 

Al onze fietsen zijn zorgvuldig uitgekozen en van goede kwaliteit. Zo maken we o.a. gebruik van de merken Norta, Gazelle, L'Avenir en Merida. Je kan via de website van de constructeurs het gewenste model uitkiezen en bij ons bestellen. Ook voor herstellingen van fietsen en elektrische fietsen bent u bij ons aan het juiste adres!
 

Brandstoffen & Steenkool

Als handelaar in brandstoffen kan je bij ons terecht voor gas en steenkool. Wij verkopen propaan en butaan in flessen aan zowel particulieren, als bedrijven en Horeca. Wij beschikken over een ruim gamma kolensoorten: Vette kolen, Ibbenburen, Black Diamond, Donetz, Petroleum cokes, Briketten, German Premium Pellets en Aanmaakhout. Al deze soorten zijn steeds te verkrijgen per zak of per kilo.

U kan er ook voor kiezen om het gas en de kolen aan huis te laten leveren


 

Ligging en routebeschrijving

Bereken de route naar Fietsen en brandstoffen Eric De Wever, 2260 Westerlo, Oude Zoerlebaan 32