Henri Lecoq

Openingsuren

Maandag 18/11 Na afspraak
Dinsdag 19/11 Na afspraak
Woensdag 20/11 Na afspraak
Donderdag 21/11 Na afspraak
Vrijdag 22/11 Na afspraak
Zaterdag 23/11 Na afspraak
Zondag 17/11 Gesloten

Info

Houdt u van een lekker glaasje wijn, schuimwijn of champagne? Of toch meer een fan van een stevige borrel likeur? Bij Henri Lecoq in Westerlo kunt u kennismaken met een brede waaier aan alcoholhoudende dranken, elk met zijn unieke smaak en afdronk.
Deze drankenkenner maakt bovendien zelf likeur volgens de regels van de kunst. Geïnteresseerden en nieuwsgierigen zijn steeds welkom om op afspraak te komen proeven.


Wijnen en likeuren in Westerlo
Sinds 2016 is Rocky Peeters begonnen met het maken van eigen likeur. Je kan bij Henri Lecoq komen proeven van deze overheerlijke lekkernij tijdens één van hun vele degustaties. Ook voor lekkere wijnen, champagnes, schuimwijnen en sterke drank ben je bij Henri Lecoq aan het juiste adres. 

Ook als je een feestje of evenement gepland hebt en je gasten iets speciaals wilt serveren, loont het de moeite om eerst eens je licht op te steken bij zaakvoerder Rocky. U kan hem steeds bereiken via de contactgegevens op deze pagina!

Een fles Henri Lecoq, het ideale geschenk
Ben je op zoek naar een passend geschenk voor iedere gelegenheid, iets waarmee je altijd scoort, probeer dan eens een fles Henri Lecoq en laat de gelukkige versteld staan van de kwaliteit. Wens je eerst eens zelf te komen proeven, dat kan, laat gerust iets weten en we maken een afspraak.
Of wil je de flessen aan huis laten leveren, ook dat is mogelijk, voor meer informatie mag u steeds contact opnemen per mail of telefonisch.

Tot binnenkort bij Henri Lecoq.

 

Ligging en routebeschrijving

Eindejaarsactie

Eindejaarsactie 2019

Nieuws & Promoties

Dag van de ambacht - opendeurdag

Bij ons is klein en groot welkom voor een rondleiding die teruggaat tot het begin: de naamkeuze, ambachtsman, bereidingswijze, toekomstplannen zijn enkele van de dingen die aan bod zullen komen.

Trefwoorden

Reviews

Zeker een bezoekje waard!... 10 Review door: Sophie
Unieke ambachtelijke likeuren, v... 10 Review door: Peeters
Aangename mensen, weten waar ze... 10 Review door: Geens
Een pluim voor de verkopers! Zee... 10 Review door: Peeters
Erg vriendelijk en niks is tevee... 10 Review door: Ashley