De Schaepmeester Benny

Openingsuren

Maandag 05/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 06/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 07/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 08/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 09/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 10/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 04/06 GeslotenGesloten

Info

De Schaepmeester Benny: jouw specialist in schrijnwerkerij, herstellingen en maatwerken op jouw maat

Wil je een nieuwe keuken of andere kasten plaatsen? Is er een probleem met je poort of je rolluiken? Dan heb jij een specialist nodig, en dat is perfect samengevat waar het team van Benny De Schaepmeester voor staat. Benny is een expert op gebied van schrijnwerkerij, herstellingen en maatwerken op jouw maat.

Dankzij hun reeds meer dan 20 jaar ervaring in het vak mag je er gerust in zijn dat alles piekfijn tot in de puntjes zal worden afgewerkt. Zij zijn gespecialiseerd in maatwerk en topkwaliteit af te leveren aan democratische prijzen. Want net zoals je gebouw, zijn ook jouw wensen uniek en zeer persoonlijk. Je interieur moet je karakter weerspiegelen en functionaliteit naadloos koppelen aan stijl en design.
 

Maak je afspraak


Om jouw dan ook al deze perfectie te kunnen bieden, werken ze bij De Schaepmeester Benny alleen op afspraak. Zo kunnen zij voldoende de tijd nemen om samen met jou af te spreken wat er moet gebeuren en hoeveel tijd dit in beslag zal nemen. De focus wordt enkel op jou gelegd. Wil je graag een afspraak vastleggen? Dat kan via hun gsm nummer of via het contactformulier dat je hier kan invullen. Ga voor een specialist en kies voor schrijnwerkerij De Schaepmeester Benny !

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Schaepmeester Benny een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond