Masschelein bv

Openingsuren

Maandag 06/04 Na afspraak
Dinsdag 31/03 Na afspraak
Woensdag 01/04 Na afspraak
Donderdag 02/04 Na afspraak
Vrijdag 03/04 Na afspraak
Zaterdag 04/04 Gesloten
Zondag 05/04 Gesloten

Info

Masschelein bvba

Soms is een mens geneigd om iets extra’s toe te voegen aan zijn interieur, iets als een persoonlijke toets of een eigen creatie/idee om praktische redenen of simpelweg om achteraf mee te kunnen uitpakken bij vrienden of familie. Een handgemaakt meubelstuk of een interieur dat speciaal op maat van je woning of handelsruimte is gemaakt is alvast een eyecatcher voor toekomstige bezoekers.
De meubel- en inrichtingsexperts bij Masschelein bvba weten als geen ander hoe ze uw woonruimte, winkelruimte, horecaruimte of kantoorruimte kunnen omtoveren tot een waar kunstwerk.
 

30 Jaar ervaring

Al meer dan 30 jaar maakt Danny Masschelein op maat gemaakt meubilair voor zowel particulieren als bedrijven. Door zijn knowhow op het gebied van interieurinrichting is geen project te groot of te klein: alles kan in samenspraak met de opdrachtgever besproken worden zodat het project op een professionele manier en volledig naar wens van de klant kan uitgevoerd worden.
 

Specialiteiten

Masschelein bvba heeft doorheen de jaren zich gespecialiseerd in diverse inrichtingen. Hebt u een keuken, badkamer, dressing of winkel / horecaruimte die in opbouw of dringend aan vernieuwing toe is op het gebied van inrichting? Deze firma garandeert u deskundig vakwerk en uitmuntend advies bij al uw realisaties aangaande interieur.
 

Eigen machinepark

Met een modern machinepark ter beschikking kan Masschelein bvba ieder project vanuit eigen huis uitvoeren, zonder afhankelijk te zijn van derden voor het aanleveren van ontwerpen. Zo kunnen zij een snelle service garanderen zonder onnodige wachttijden en daarenboven toezien op een zorgzame en kwalitatieve afwerking.
 

Vrijblijvende offerte

Hebt u een vraag over een toekomstige inrichting van een door u gekozen ruimte? Wilt u wel aanpassingen doen, maar ontbreekt het u aan inspiratie of inzicht om zelf een ruimte op een mooie, aantrekkelijke manier op maat in te richten?

Voor opmetingen, deskundig advies en een vrijblijvende offerte: neem contact op met Danny Masschelein!
 
 
 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief