Vermeiren Willy - Aluminiumwerken

Foto’s

Info

Dankzij zijn jaren ervaring staat Vermeiren Willy garant voor de beste kwaliteit en service inzake aluminiumwerken. Doe beroep op de vakman uit Zandhoven voor al uw maatwerk en plaatsing van ramen, deuren en veranda's. De specialist in aluminium verzorgt ook rolluiken, zonnewering en vliegenramen. U kan Vermeiren Willy contacteren voor uw renovatiewerken en nieuwbouwprojecten.
 

Aluminium Poorten

Aluminium is een uiterst flexibel materiaal om te bewerken en erg geschikt voor buiten aangezien het niet gevoelig is voor roest. Zo creëert Vermeiren Willy een aluminium poort in de gewenste stijl. Aluminium is uitermate geschikt voor moderne poorten, maar ook een klassieke stijl kan perfect. Vermeiren Willy overloopt steeds alle mogelijke stijlenen toepassingen met de klant en beslist zo in samenwerking met u wat de beste werkwijze is. 
 

Deuren

Dankzij zijn sterkte en roestvrije karakter is aluminium geschikt voor zowel vervaardiging van binnendeuren als buitendeuren. Vermeiren Willy verzorgt uw buitendeur op maat en staat eveneens in voor de plaatsing. Net als bij de poorten komt ook hier weer de flexibiliteit van aluminium duidelijk naar boven: allerlei stijlen voor allerlei soorten huizen zijn mogelijk. 
 

Aluminium ramen

Aluminium is licht, roestvast en erg sterk. Hierdoor zijn bijzonder mooie constructies mogelijk. Laat uw wensen horen aan Vermeiren Willy en de vakman uit Zandhoven verzorgt uw ramen in aluminium op maat. Naast zijn sterkte is ook het isolatievermogen van aluminium een belangrijk voordeel. Zo kan dubbele beglazing zonder problemen geïntegreerd worden in aluminium profielen.

Kortom, aluminium blijkt een stevig en breed toepasbaar metaal met tal van toepassingsmogelijkheden. Neem zeker contact op voor een volledig vrijblijvende prijsofferte. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief