Neuze Neuze

Openingsuren

Maandag 25/03 Gesloten
Dinsdag 26/03 Na afspraak
Woensdag 20/03 Na afspraak
Donderdag 21/03 Na afspraak
Vrijdag 22/03 Na afspraak
Zaterdag 23/03 Na afspraak
Zondag 24/03 Gesloten
Graag een seintje vooraf, wij werken op afspraak.

Foto’s

Info

Trimsalon Neuze Neuze in Loppem is dé plaats bij uitstek om uw viervoeter te laten verzorgen. De ervaren en sympathieke hondenverzorgster ontvangt u en uw hond in een warme sfeer en bezorgt uw hond een echt relaxmomentje. Na een bezoek aan het trimsalon ziet uw hond er weer stralend uit. Tevens kunnen ook katten hier terecht voor een goede verzorging.
 

Trimsalon voor honden en katten

Wilt u uw viervoeter eens extra laten verwennen? Dat doet u bij Trimsalon Neuze Neuze. Nancy is een erkend trimster die opgeleid is om alle hondenrassen te verzorgen. Het trimsalon is zowel in plukken als knippen gespecialiseerd. Alle rassen zijn hier welkom voor een grondige verzorgingsbeurt.

Neuze Neuze is niet alleen een hondenkapsalon. U kunt er ook terecht voor een grondige verzorging van uw kat. U mag rekenen op de beste vachtverzorging en reiniging van uw geliefde poes.
 

Verzorging voor thuis

Om uw hond ook na zijn afspraak bij Neuze Neuze te blijven voorzien van de beste hygiëne biedt de hondenspeciaalzaak te Oudenburg shampoo, parfum, producten voor oor- en oogverzorging, vochtige doekjes en meer. Voor het handig en pijnloos uitborstelen van uw hond biedt de Neuze Neuze kammen en borstels aan.

Ligging en routebeschrijving