Openingsuren

Maandag 24/06 Na afspraak
Dinsdag 18/06 Na afspraak
Woensdag 19/06 Na afspraak
Donderdag 20/06 Na afspraak
Vrijdag 21/06 Na afspraak
Zaterdag 22/06 Na afspraak
Zondag 23/06 Gesloten

Info

Welkom bij hondenkapsalon Trimking in Torhout

Bij Caroline van Trimking in Torhout kan je terecht voor de volledige verzorging van jouw hond. Trimking trimt zowel kleine als grote honden. Ook honden met plukvachten zijn meer dan welkom. Je kan er op rekenen dat jouw hond de beste zorg krijgt, in een ruim trimsalon met een ontspannen sfeer. 
 

Hondenverzorging

Alle honden in het trimsalon van Trimking worden professioneel verzorgd en er wordt steeds rekening gehouden met de specifieke vachtstructuur van elke hond. In de hondenverzorging zit onder meer kammen/borstelen, ontwollen, verwijderen van dode haren, wassen en drogen, in model knippen, en nog veel meer. Niet alleen volwassen honden, ook puppy's zijn welkom bij Trimking voor een eerste borstel- en wasbeurt. Bekijk op de website tal van blije honden na een verzorging bij Trimking: https://trimking.be/verzorging/
 

Trimsalon

Om elke hond te voorzien van de allerbeste verzorging, heeft Trimking een paar duidelijke richtlijnen zodat jouw hond zich aangenaam en relaxed zal voelen in het salon. Lees alle richtlijnen na via deze link: https://trimking.be/richtlijnen/. Dat Caroline een passie heeft voor hondenverzorging is duidelijk af te lezen aan de tal van de foto's van gelukkige honden. 
 

Honden, puppy's

Zoals je reeds kan merken kijken ze er bij Trimking enorm naar uit om jou en vooral jouw hond te mogen verwelkomen in hun zaak te Torhout. Via hun website en Facebook kan je nog meer informatie vinden en vooral veel gelukkige, verzorgde honden. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Hondenkapsalon Trimking

Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden