Benny Haelwaeters

Openingsuren

Maandag 19/04 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 20/04 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 21/04 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 22/04 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 16/04 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 17/04 GeslotenGesloten
Zondag 18/04 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

In Zemst en omstreken is Benny Haelwaeters gekend om zijn professionele aanpak bij het aanleggen van opritten en terrassen. De vakman is gespecialiseerd in afwerkingen in klinkers, natuursteen, kassei, hout  en composiet.
Ook voor het plaatsen van uw trappen, palissades en tuinschermen is Benny Haelwaeters in Zemst hét adres.
 

Tuinafwerking

Is uw tuinaanleg pas compleet met een aangelegde oprit en een terras? Benny Haelwaeters staat klaar om het terras van uw dromen te verwezenlijken. Daarnaast plaatst de vakman ook tuinschermen, om u van meer privacy te voorzien.
 

Aanleg terras

Om uw tuin helemaal af te maken, heeft naast mooie bloemen en planten ook een mooie bestrating nodig. Benny Haelwaeters uit Zemst is uw specialist in terraswerken en voorziet u graag van een terras bestaande uit goede materialen.

Benny Haelwaeters werkt met natuursteen om uw terras een sfeervolle en unieke uitstraling te geven. Deze tegels van de specialist uit Zemst gaan zeer lang mee en vragen een minimum aan onderhoud.

Naast gesteente maakt Benny Haelwaters ook gebruik van warm en charmant hout voor de verharding van uw terras.

Dankzij composiet terrastegels geeft Benny Haelwaeters uw tuin een modern, trendy terras dat zo goed als geen onderhoud nodig heeft, vochtbestendig is en lang meegaat. 
 

Aanleg oprit

Kasseien zijn ontzettend sterk en hebben een authentieke look waardoor ze erg geschikt zijn aanleg van opritten. Uw oprit in kasseien, gelegd door Benny Haelwaeters is erg duurzaam en krijgt door natuurlijke slijtage alleen nog maar meer uitstraling.

Een oprit in klinkers past goed in een moderne omgeving. Bovendien zijn klinkers zeer sterk en gaat uw oprit heel lang mee.

 

                

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief