Glansclean

Openingsuren

Maandag 08/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 09/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 10/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 04/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 05/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 06/06 Na afspraakNa afspraak
Zondag 07/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Glansclean

Voor een perfect gereinigde en gedetailleerde wagen in de omgeving van Aalst.
 

Carwash aan huis en bij ons 

Glansclean is een professionele carwashdienst die klaarstaat voor het grondig reinigen van de wagens van zowel particulieren als bedrijven op locatie en bij hun thuis. Alle reiniging die u wenst, zowel in het interieur als het exterieur van uw auto. Dit gaat van stofzuigen tot ontstickeren, zetelreiniging, dieptereiniging en truckwash. Om de langdurige glans van uw wagen te verzekeren kan u er ook voor opteren om uw wagen te laten polieren en simoniseren en de lak te laten verzegelen.
 

Autoreiniging op afspraak met eigen materiaal

De dienst van Glansclean kost u weinig moeite. Het enige dat u moet doen is een afspraak maken en de autopoetsers voorzien van een wateraansluiting en elektriciteit: Glansclean gebruikt eigen materiaal. De aangeboden diensten worden samengebundeld in verschillende pakketten, deze zijn te bekijken op de www.glansclean.be. Vindt u echter geen pakket dat volledig past bij uw noden en wensen? Dan kan u altijd gewoon contact opnemen en zelf tot een overeenkomst komen met Glansclean.
 

Samenwerkingscontracten voor bedrijven

Glansclean op de Bergkouter 70 in Aalst is er niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Voor grote zaken en Kmo’s kan het altijd interessant zijn een samenwerkingscontract aan te gaan. Dit houdt in dat het carwash-team op regelmatige basis langskomt om de bedrijfswagens onder handen te nemen, en is stukken goedkoper dan losse afspraken. Zo kan u op regelmatige basis gebruik maken van de reinigingsdienst zonder deze telkens opnieuw te moeten reserveren, en tegen een scherpe prijs.
 
Voor meer informatie over het dienstenpakket kan u steeds terecht op www.glansclean.be.
Boeken is ook telefonisch mogelijk op 0478/461 268.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief