Openingsuren

Maandag 04/03 08:15 - 18:30
Dinsdag 05/03 08:15 - 18:30
Woensdag 06/03 08:15 - 18:30
Donderdag 07/03 08:15 - 18:30
Vrijdag 08/03 08:15 - 18:30
Zaterdag 02/03 08:30 - 17:00
Zondag 03/03 Gesloten

Info

Mercedes Garage Smedts is een gekend concessiehouder van Mercedes-Benz

Mercedes Garage Smedts uit Aarschot streeft al sinds de opstart naar een perfecte samenhang van kwaliteit en service. Ook in de toekomst zal deze divisie hoog in het vaandel gedragen worden. Ze zijn gekend als officiële dealer voor personenwagens en bestelwagens. 
 

Onderhoud Mercedes wagens

Je kan o.a. bij Mercedes Garage Smedts terecht om een onderhoud te laten uitvoeren op je wagen. Om er zeker van te zijn dat de jaren geen vat op je wagen krijgen, is het juiste onderhoud van cruciaal belang. Het vakwerk en professionalisme van Garage Smetdts is jouw garantie op een lang leven van je Mercedes. 
 

Herstellingen Mercedes wagens

Heb je schade aan je wagen, geen paniek, Mercedes Garage Smedts herstelt de uitstraling van je wagen in geen tijd. In de werkplaats wordt hij op de juiste manier hersteld, volgens de strikte richtlijnen van Mercedes-Benz. Zo behoudt je wagen zijn waarde en glans voor nog vele jaren. Je wagen krijgt de behandeling die hij verdient. De herstelling gebeurt met aangepaste apparatuur en producten. Zo blijft je garantie behouden. Na de herstelling worden alle sensoren opnieuw afgesteld en alle veiligheids- en comfortvoorzieningen gecontroleerd zodat je wagen aan de strengste veiligheidsnormen blijven voldoen. 
 

Mercedes-Benz Garage

Bij Mercedes Garage Smedts kan je er zeker van zijn dat je wagen in de beste handen is. Wees er dus zeker van dat je wagen vakwerk krijgt tot en met het lakwerk. Zowel de wagen als jijzelf worden op een professionele manier geholpen en behandeld. Je kan de perfectie van Kurt en zijn team merken tot in de kleinste details. Je betaalt een zeer correcte prijs voor een professionele, klantvriendelijke en transparante service. 
 

Mercedes wagen kopen

Garage Smedts heeft een ruime keuze in Mercedes wagens van volgende types: A-klasse, B-klasse, C-Klasse, E-klasse, M-klasse, SLK,CLK, CLS, SL, CL en R-klasse.
Ook zeer goede tweedehandswagens zijn er steeds in voorraad. En natuurlijk zijn er regelmatig promoties. Voor bedrijven zijn er fleetkortingen. Aarzel niet en breng een vrijblijvend bezoekje aan Garage Smedts in Aarschot en koop  uw Nearly New Car rechtstreeks van de invoerder.

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Mercedes Garage Smedts een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond