Meubelen Ponsaerts

Openingsuren

Maandag 27/05 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Dinsdag 28/05 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Woensdag 22/05 Gesloten
Donderdag 23/05 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Vrijdag 24/05 09:00 - 12:0013:00 - 18:00
Zaterdag 25/05 09:30 - 18:00
Zondag 26/05 13:30 - 18:00
Heeft U plannen om uw huidig interieur in een nieuw kleedje te steken? Of bent U volop bezig met het inrichten van uw nieuwe woning of appartement?  Kom dan zeker eens praten met onze binnenhuisarchitect.  U maakt best een afspraak, liefst...
Toon meer
Heeft U plannen om uw huidig interieur in een nieuw kleedje te steken? Of bent U volop bezig met het inrichten van uw nieuwe woning of appartement?  Kom dan zeker eens praten met onze binnenhuisarchitect.  U maakt best een afspraak, liefst op een weekdag, zodat wij voldoende tijd kunnen uittrekken voor U.

Tijdens een eerste gesprek in onze toonzaal peilen wij naar uw smaak, wensen, manier van leven en budget.  Mits een kleine vergoeding komen wij bij U thuis kijken wat de mogelijkheden zijn om U zo concreet mogelijk te kunnen adviseren.
Daarna richten wij uw ruimtes functioneel in volgens uw wensen en de nieuwste interieurtrends.
 

Info

Meubelen Ponsaerts, waar al uw woondromen werkelijkheid worden.  Laat u verleiden door de nieuwste collecties van de beste merken in hedendaags meubeldesign en geniet van ons professioneel advies.  Meubelen Ponsaerts, dé place-to-be voor iedereen die in stijl van zijn thuis wil genieten.

 

Een enorme keuze

Bij Meubelen Ponsaerts kiest u de beste meubelen in een winkel met meer dan 5.000 m² toonzaal, die constant wordt vernieuwd met de nieuwste trends en met grote merken als Natuzzi, Stressless, Zymbioz, Henders & Hazel, Auping, Beka enz…

 

Onze Full Service

We staan steeds voor u klaar met professioneel advies en begeleiden u bij uw aankoop.  Uw meubelen worden bij u thuis geleverd én gemonteerd door onze vakbekwame mensen.  Indien nodig bieden we u ook een professionele dienst na verkoop.

 

Altijd op de hoogte

Via onze website, maar ook via advertenties, catalogussen en onze Facebook-pagina houden we u op de hoogte van onze promoties en collecties.  U kunt zich vanaf nu ook inschrijven voor onze nieuwsbrief.  Zo bent u er steeds als een van de eersten bij!

 

Toonzaalinrichting

Het zal u zeker opvallen dat wij bijzonder veel zorg besteden aan de presentatie in onze toonzaal.

Elke opstelling is met zorg aangekleed tot een gezellig geheel.

 

Interieuradvies

Praat zeker met onze interieuradviseurs; zij geven u graag een vrijblijvend antwoord op al uw vragen.

 

Binnenhuisarchitect

Heeft u plannen om uw interieur in een nieuw kleedje te steken?  Of bent u volop bezig met het inrichten van uw nieuwe woning of appartement?  Kom dan zeker eens praten met onze binnenhuisarchitect.

 

Specialist in maatwerk

Ook in uw woning heeft u ongetwijfeld mogelijkheden voor het optimaliseren van de ruimte.

Maatwerk wordt dan ook steeds meer onze specialiteit.  Neem de proef op de som en breng een tekeningetje met de beschikbare afmetingen mee naar onze toonzaal.

 

Specialist in slaapcomfort

De slaapkamer wordt steeds belangrijker.  Gemiddeld brengen we een derde van onze leven in bed door.

Daarom hebben wij hiervoor een hele verdieping gereserveerd.  U vindt er steeds de nieuwste slaaptrends en onze ervaren slaapadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Service, garantie en kwaliteit

Heeft u een vraag of opmerking over de bij u geleverde goederen?

Heeft u vragen over onze service of garantie, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Ook na de garantieperiode kan u rekenen op ons.

 

Ligging en routebeschrijving