De Droomwolk Poppentheater & Buikspreker

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Pinksteren op 23/05
Maandag 17/05 Na afspraak
Dinsdag 18/05 Na afspraak
Woensdag 19/05 Na afspraak
Donderdag 20/05 Na afspraak
Vrijdag 21/05 Na afspraak
Zaterdag 22/05 Na afspraak
Zondag 23/05 Na afspraak

Info

Spannende verhalen dankzij De Droomwolk Poppentejater

De Droomwolk is een reizend poppentheater, ze komen naar je toe met leuke en spannende verhalen. Zij spelen in zalen en in open lucht en dit op een vaste locatie of mobiel. 
 

Poppentheater

De Droomwolk is het kleinste poppentheater van heel Europa. In dit mini theater komen mooie en spannende sprookjes helemaal tot leven. Het theater wordt opgevoerd in een heus decor met marionetten. Dankzij de aangepaste belichting komen koning, prinses, grapjas, flierefluiter, duivel en ridder één voor één op bezoek bij de kinderen. Het poppenspel is over inzetbaar. 
 

Jan Klaasen verhalen

Klassiekers hebben de benaming gekregen omdat ze nooit hun charmes verliezen. Ze zijn er om te koesteren, de verhalen van Jan Klaasen en zijn vrouw Katrijn zijn niet weg te denken uit de wereld van poppenkast. De Droomwolk kiest daarom steeds voor een paar spannende verhalen van deze bekende poppenfiguur.
 

Poppenkast

Dankzij de mooie verhalen van o.a. Het gouden ei en Puberbende, wordt de wereld van poppentheater helemaal weer tot leven gebracht. De kinderen kunnen genieten van een heerlijke show vol entertainment, spanning en leerrijke verhalen. 
 

Mobiel theater

Poppenspel tonen in open lucht, mobiel of op een vaste locatie. Dit concept is overal perfect inzetbaar, de spelers voeren het toneelstuk op tussen de mensen met poppen of object theater. Het is een heel leuk gegeven voor op Kerstmarkten of op de vele zomerse evenementen. 
 

Kinderanimatie

Heb je interesse om de kinderen op een ideale manier te laten genieten van kinderanimatie, contacteer dan De Droomwolk in Aarschot. Hun poppentheater en buikspreker spreekt voor zich en zal je kinderen meenemen op de grootste avonturen. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief