Openingsuren

Maandag 26/02 Gesloten
Dinsdag 27/02 Gesloten
Woensdag 21/02 12:00 - 14:0017:00 - 23:00
Donderdag 22/02 12:00 - 14:0017:00 - 23:00
Vrijdag 23/02 12:00 - 14:0017:00 - 23:00
Zaterdag 24/02 Gesloten17:00 - 23:00
Zondag 25/02 12:00 - 23:00

Foto’s

Info

Culinair genieten doe je bij brasserie De Kiezel In Aarschot

Brasserie De Kiezel, uit de tijd van toen, staat bekend om zijn dagverse producten bereid in eigen keuken.

Wie graag een hapje gaat eten of uitgebreid dineren in de ‘goeie oude tijd’ is bij Brasserie De Kiezel op de juiste plaats. Bij de restauratie van het gebouw werd namelijk gebruikgemaakt van authentieke materialen die Martine en Peter een eigen touch hebben gegeven en waarbij lekker eten en gezelligheid centraal staan. Reserveren kan heel makkelijk via https://www.dekiezel.be/nl/reservatie/
 

Specialiteiten

Bij Brasserie De Kiezel vind je steeds wisselende suggesties volgens het marktaanbod en stellen ook steeds hun lekkere specialiteiten ter uwer beschikking zoals pasta’s, salades, mosselen en niet te vergeten, de overheerlijke kreeftbereidingen.
 

Take-away

De Kiezel heeft steeds een overheerlijk menu samengesteld waar jij je vingers en duimen van zult aflikken. Geniet van een culinair mirakel aan jouw tafel bij jouw thuis.
 

Wijnen, bieren, frisdranken

Voor de wijnliefhebbers onder ons biedt Brasserie De Kiezel een uitgebreide wijnkaart met Franse klassieke kasteelwijnen en heerlijke wereldwijnen. Natuurlijk kan je bij Peter en Martine ook terecht voor een drankje. De dagdagelijkse frisdranken, bieren, wijnen en warme dranken worden met de glimlach voor u geserveerd. Je kan een glimp opvangen dan hun wijnen via de wijnkaart die je online kan vinden via https://www.dekiezel.be/nl/wijnen/
 

Feestmenu

Wie zin heeft in een feestje kan bij Peter en Martine ook terecht voor een groepsfeest tot +/- 40 personen. Samen genieten van een overheerlijk menu, hapje of zoetigheid… alles wat een feest nodig heeft om geslaagd te zijn. 
 

Terras

Bij mooi weer kan je bij Brasserie De Kiezel op de Diestersteenweg 491 in Aarschot genieten van de warme zonnestralen op het mooie tuinterras. Een zonnige en rustige omgeving om volop te genieten. Bij koudere avonden voorzien ze zelfs verwarming op hun terras zodat de vakantiesfeer er helemaal in zit. Je kan al beginnen te watertanden met de foto's die ze delen op hun website https://www.dekiezel.be/nl/fotos/. Reserveer nu je plaatsjes en geniet in een ongelooflijk mooi interieur in combinatie met overheerlijk eten. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Kiezel een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond