Openingsuren

Maandag 06/02 08:30 - 18:00
Dinsdag 07/02 08:00 - 18:00
Woensdag 01/02 08:00 - 18:00
Donderdag 02/02 08:00 - 18:00
Vrijdag 03/02 08:00 - 17:00
Zaterdag 04/02 Gesloten
Zondag 05/02 Gesloten

Info

Wasserij De Parel in Aarschot: Professioneel, Proper, Perfect

Ben jij op zoek naar een professionele wasserij voor je was, gaande van alledaags wasgoed tot droogkuis en retouches? Dan loont een bezoekje aan De Parel zeker de moeite, je kan er jouw kledij achterlaten en binnen de kortste keren in schitterende staat terugkrijgen.
 

Wassen en strijken, droogkuis en feest-/trouwkledij

Kom 7 dagen op 7 langs bij de automatische wasserette van De Parel en doe er snel en efficiënt jouw dagelijkse was. Je kan er jouw gewone kledij tegen een scherp prijsje zelf wassen en strijken, maar ook enkel een losse strijkbeurt is mogelijk. Naast de standaard wasbeurt zijn echter nog heel wat bijzondere reinigingstechnieken gekend bij de experts van De Parel. Je kan er bijvoorbeeld je kostuum of delicate kleding laten droog kuisen. De absolute specialiteit van de zaak is ten slotte het grondig en veilig reinigen van bruidsjurken en trouwkostuums, samen met andere vergelijkbare feestkledij. Voor unieke kledij kan je best even vrijblijvend langskomen, het is immers niet mogelijk een correct wasvoorschrift en juiste schatting te geven zonder de stof en eventuele plekken/schade eerst zelf te zien.
 

Tapijten, kussens, linnen en gordijnen

De Parel voorziet echter de grondige reiniging van allerlei soorten textiel, niet enkel kledij. Heb je zetel- of tuinkussens, (over)gordijnen, donsdekens of tapijten die wel eens een grondige kuisbeurt kunnen gebruiken? Breng deze dan binnen bij het wassalon te Aarschot, waar deze weer in perfecte staat worden gebracht.
 

Professioneel plooien van servetten, tafellinnen en kokskleding

De uitgebreide dienstverlening van de zaak is verder bijzonder interessant horeca. Al jaar en dag werkt Wasserij De Parel als een betrouwbare partner voor horecazaken, van brasseries en restaurants tot feestzalen. De Parel reinigt en plooit immers met veel plezier professioneel jouw servetten, keuken- en tafellinnen, witte hemden en kokskleding. bij Wasserij De Parel gaat niets buiten zonder een nauwkeurige én handmatige kwaliteitscontrole. 
 

Herstellingen, retouches en schoenmakerij

Vuile was is één ding, beschadigd textiel of te lange mouwen, dat is alweer een heel andere kwestie. Gelukkig voor jou voorziet De Parel zonder problemen een uitgebreide textielherstel- en retouchedienst! Is jouw kind gevallen en heeft het zijn broek gescheurd? Zijn de mouwen van je nieuwe sweater iets te lang of de taille van uw broek iets te breed? De Parel past het aan en herstelt het naar believen! Daarnaast heeft de zaak ten slotte nu ook haar eigen schoenmakersdienst, zo geniet je van een echte totaalservice!
 

Automatisch wassalon

Zelf geen wasmachine of droogkast in huis? Advies nodig bij bepaalde wasvoorschriften? Jouw bed of tafellinnen zelf door de strijkrol halen? Je zoekt een 7/7 wassalon in regio Aarschot? Wasserij De Parel heeft naast een droogkuis, was- en strijkservice, ook een automatisch wassalon ter beschikking dat steeds 7 op 7 open is. Klanten kunnen gebruikmaken van een tiental wasmachines die zelfs tot 15 kg was aankunnen. Voor meer informatie over de geleverde diensten kan je steeds terecht op www.wasserijdeparel.be. Voor een schatting van de kuis of herstel van jouw bijzondere kledingstuk kan je dan weer beter terecht in de zaak zelf, zo kunnen zij een aangepast antwoord geven op al uw vragen! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je De Parel een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond