Openingsuren

Maandag 05/10 08:30 - 18:00
Dinsdag 06/10 08:00 - 18:00
Woensdag 07/10 08:00 - 18:00
Donderdag 01/10 08:00 - 18:00
Vrijdag 02/10 08:00 - 17:00
Zaterdag 03/10 GeslotenGesloten
Zondag 04/10 GeslotenGesloten

Info

Bent u op zoek naar een professionele wasserij voor uw was, gaande van alledaags wasgoed tot droogkuis en retouches? Dan loont een bezoekje aan De Parel zeker de moeite, u kan er uw kledij achterlaten en binnen de kortste keren in schitterende staat terugkrijgen!
 

Wassen en strijken, droogkuis en feest-/trouwkledij

Kom 7 dagen op 7 langs bij de automatische wasserette van De Parel en doe er snel en efficiënt uw dagelijkse was. U kan er uw gewone kledij tegen een scherp prijsje zelf wassen en strijken, maar ook enkel een losse strijkbeurt is mogelijk! Naast de standaard wasbeurt zijn echter nog heel wat bijzondere reinigingstechnieken gekend bij de experts van De Parel! U kan er bijvoorbeeld uw kostuum of delicate kleding laten droog kuisen. De absolute specialiteit van de zaak is ten slotte het grondig en veilig reinigen van bruidsjurken en trouwkostuums, samen met andere vergelijkbare feestkledij. Voor unieke kledij kan u best even vrijblijvend langskomen, het is immers niet mogelijk een correct wasvoorschrift en juiste schatting te geven zonder de stof en eventuele plekken/schade eerst zelf te zien.
 

Tapijten, kussens, linnen en gordijnen

De Parel voorziet echter de grondige reiniging van allerlei soorten textiel, niet enkel kledij! Heeft u zetel- of tuinkussens, (over)gordijnen, donsdekens of tapijten die wel eens een grondige kuisbeurt kunnen gebruiken? Breng deze dan binnen bij het wassalon te Aarschot, waar deze weer in perfecte staat worden gebracht. De uitgebreide dienstverlening van de zaak is verder bijzonder interessant voor horecazaken, van brasseries en restaurants tot feestzalen. De Parel reinigt en plooit immers met veel plezier professioneel uw servetten, keuken- en tafellinnen, witte hemden en kokskleding.
 

Herstellingen, retouches en schoenmakerij

Vuile was is één ding, beschadigd textiel of te lange mouwen, dat is alweer een heel andere kwestie. Gelukkig voor u voorziet De Parel zonder problemen een uitgebreide textielherstel- en retouchedienst! Is uw kind gevallen en heeft het zijn broek gescheurd? Zijn de mouwen van uw nieuwe sweater iets te lang of de taille van uw broek iets te breed? De Parel past het aan en herstelt het naar believen! Daarnaast heeft de zaak ten slotte nu ook haar eigen schoenmakersdienst, zo geniet u er van een echte totaalservice!

Voor meer informatie over de geleverde diensten kan u steeds terecht op www.wasserijdeparel.be. Voor een schatting van de kuis of herstel van uw bijzondere kledingstuk kan u dan weer beter terecht in de zaak zelf, zo kunnen zij een aangepast antwoord geven op al uw vragen! 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Nieuwsbrief