Openingsuren

Maandag 26/04 08:00 - 18:30
Dinsdag 20/04 08:00 - 18:30
Woensdag 21/04 GeslotenGesloten
Donderdag 22/04 08:00 - 18:30
Vrijdag 23/04 08:00 - 18:30
Zaterdag 24/04 08:00 - 17:00
Zondag 25/04 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bij Perfuma Ria Geyskens in de Schoonderbeukenweg kan u terecht voor de beste voetverzorging uit de regio rondom Aarschot. U zit hier tevens goed voor gelaatsverzorging met kwaliteitsvolle producten, alsook voor professionele ontharing. 
 

Medische pedicure Aarschot

Pijnlijke of lastige voeten? Last van bepaalde kwaaltjes die u maar niet verholpen krijgt? Perfuma Ria Geyskens uit Aarschot pakt uw voetproblemen aan met een grondige medische pedicure! Tijdens de voetbehandeling wordt er steeds gewerkt met kwalitatieve voetverzorgingsproducten van gekende merken. Het gebruik van enkel absolute topmerken en de ervaring van het enthousiaste team waarborgen samen steeds een excellente service die al uw voetproblemen doet vermijden als sneeuw voor de zon. 
 

Huidverzorging met hoogwaardige producten

Om uw huid een optimale verzorging te gunnen, werkt Perfuma Ria Geyskens wederom enkel met de beste producten. De specialist in huidverzorging te Aarschot kiest zo o.a. voor de producten van Kneipp. Deze zijn vrij van minerale oliën en conserveringsmiddelen, mild voor alle huidtypen en niet op dieren getest. Doordat elk Kneipp product een eigen specifieke werking heeft, kan Ria Geyskens op maat van uw huidtype werken. 

Jong en oud kan terecht bij Perfuma Ria Geyskens om de huid te laten stralen met de huidverzorgingsproducten van Payot, welke geschikt zijn voor alle huidtypen en voor elk moment in het leven. 

Ook door te werken met de producten van Sans Soucis maakt Ria Geyskens een bewuste keuze voor kwaliteit. Elk van deze producten stimuleert de gezondheid van uw huid. Ze leveren vocht en elasticiteit aan de huid en ondersteunen de celvernieuwing. Zo helpt Perfuma Ria Geyskens uw huid om haar jonge uitstraling te behouden. 
 

Ontharingen 

Ten slotte kan u uw pas behandelde huid nog beter laten uitkomen dankzij een vlotte ontharing. Deze professionele ontharing kan op verschillende manieren gebeuren, maar grondig is ze altijd! Neem zeker contact op met Perfuma Ria Geyskens via het nummer 016/50 07 29 om te horen wat de opties en tarieven juist zijn. 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews

ik wens U een zalig en gelukkig... 9,8 Review door: Willy
Ik wens je een fijn eindejaar en... 10 Review door: Liesbeth
Super vriendelijkrnPrima ser... 10 Review door: Lucienne
Je bent voor mij een lieve en un... 9,8 Review door: Agnes
Veel nieuwe goede moed voor 2021... 9,9 Review door: Kristine
een mooi nieuw 2021 en hartelijk... 9,9 Review door: Kristine