Perfuma - Ria Geyskens

Openingsuren

Maandag 28/09 08:00 - 18:30
Dinsdag 22/09 08:00 - 18:30
Woensdag 23/09 GeslotenGesloten
Donderdag 24/09 08:00 - 18:30
Vrijdag 25/09 08:00 - 18:30
Zaterdag 26/09 08:00 - 17:00
Zondag 27/09 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Bij Perfuma Ria Geyskens in de Schoonderbeukenweg kan u terecht voor de beste voetverzorging uit de regio rondom Aarschot. U zit hier tevens goed voor gelaatsverzorging met kwaliteitsvolle producten, alsook voor professionele ontharing. 
 

Medische pedicure Aarschot

Pijnlijke of lastige voeten? Last van bepaalde kwaaltjes die u maar niet verholpen krijgt? Perfuma Ria Geyskens uit Aarschot pakt uw voetproblemen aan met een grondige medische pedicure! Tijdens de voetbehandeling wordt er steeds gewerkt met kwalitatieve voetverzorgingsproducten van gekende merken. Het gebruik van enkel absolute topmerken en de ervaring van het enthousiaste team waarborgen samen steeds een excellente service die al uw voetproblemen doet vermijden als sneeuw voor de zon. 
 

Huidverzorging met hoogwaardige producten

Om uw huid een optimale verzorging te gunnen, werkt Perfuma Ria Geyskens wederom enkel met de beste producten. De specialist in huidverzorging te Aarschot kiest zo o.a. voor de producten van Kneipp. Deze zijn vrij van minerale oliën en conserveringsmiddelen, mild voor alle huidtypen en niet op dieren getest. Doordat elk Kneipp product een eigen specifieke werking heeft, kan Ria Geyskens op maat van uw huidtype werken. 

Jong en oud kan terecht bij Perfuma Ria Geyskens om de huid te laten stralen met de huidverzorgingsproducten van Payot, welke geschikt zijn voor alle huidtypen en voor elk moment in het leven. 

Ook door te werken met de producten van Sans Soucis maakt Ria Geyskens een bewuste keuze voor kwaliteit. Elk van deze producten stimuleert de gezondheid van uw huid. Ze leveren vocht en elasticiteit aan de huid en ondersteunen de celvernieuwing. Zo helpt Perfuma Ria Geyskens uw huid om haar jonge uitstraling te behouden. 
 

Ontharingen 

Ten slotte kan u uw pas behandelde huid nog beter laten uitkomen dankzij een vlotte ontharing. Deze professionele ontharing kan op verschillende manieren gebeuren, maar grondig is ze altijd! Neem zeker contact op met Perfuma Ria Geyskens via het nummer 016/50 07 29 om te horen wat de opties en tarieven juist zijn. 

Ligging en routebeschrijving

Trefwoorden

Bekijk onze shop

Nieuwsbrief

Reviews

Ga zo door!... 8,5 Review door: René
Doe zo voort, wij zijn heel tevr... 10 Review door: Peeters willem
ik wens jou een fijn jaar en nog... 9,8 Review door: Marieke
Doe zo verder... 10 Review door: Rosa
Zeer vriendelijk en gedienstig... 9,5 Review door: Simonne
Heel bekwaam en steeds een gezel... 10 Review door: Wilbers
Zeer attent en voorkomend... 10 Review door: Georges