Perfuma - Ria Geyskens

Openingsuren

Maandag 29/07 08:00 - 18:30
Dinsdag 30/07 08:00 - 18:30
Woensdag 24/07 Gesloten
Donderdag 25/07 08:00 - 18:30
Vrijdag 26/07 08:00 - 18:30
Zaterdag 27/07 08:00 - 17:00
Zondag 28/07 Gesloten

Foto’s

Info

Bij Perfuma Ria Geyskens in de Schoonderbeukenweg kan u terecht voor de beste voetverzorging uit de regio rondom Aarschot.
U zit hier tevens goed voor gelaatsverzorging met kwaliteitsvolle producten, alsook voor professionele ontharing. 

 

Medische pedicure Aarschot

Pijnlijke of lastige voeten? Last van bepaalde kwaaltjes die u maar niet verholpen krijgt? Perfuma Ria Geyskens uit Aarschot pakt uw voetproblemen aan met een medische pedicure.

Tijdens de voetbehandeling wordt er gewerkt met kwalitatieve voetverzorgingsproducten van gekende merken.
 

Huidverzorging met hoogwaardige producten

Om uw huid de optimale verzorging te geven, werkt Perfuma Ria Geyskens enkel met de beste producten.
De specialist in huidverzorging te Aarschot kiest zo o.a. voor de producten van Kneipp. Deze zijn vrij van minerale oliën en conserveringsmiddelen, mild voor alle huidtypen en niet op dieren getest. Doordat elk Kneipp product een eigen specifieke werking heeft, kan Ria Geyskens op maat van uw huidtype werken.

Jong en oud kan terecht bij Perfuma Ria Geyskens om de huid te laten stralen met de huidverzorgingsproducten van Payot, welke geschikt zijn voor alle huidtypen en voor elk moment in het leven.

Ook door te werken met de producten van Sans Soucis, maakt Ria Geyskens een bewuste keuze voor kwaliteit. Elk van deze producten stimuleert de gezondheid van uw huid. Ze leveren vocht en elasticiteit aan de huid en ondersteunen de celvernieuwing. Zo helpt Perfuma Ria Geyskens uw huid om haar jonge uitstraling te behouden.

 

Ligging en routebeschrijving