Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Maria-Hemelvaart op 15/08
Maandag 15/08 GeslotenGesloten
Dinsdag 16/08 GeslotenGesloten
Woensdag 17/08 10:00 - 18:00
Donderdag 11/08 10:00 - 18:00
Vrijdag 12/08 10:00 - 18:00
Zaterdag 13/08 10:00 - 18:00
Zondag 14/08 13:00 - 17:00

Info

Ruitersport Pluvinel biedt in Aarschot en omstreken een ruim assortiment ruitersportbenodigheden aan. Zowel de professionele ruiter als de amateur ruiters en amazones komen er aan hun trekken. De zaak is gegroeid uit de voormalige zaak Van Emelen, later Pluvinel en nu Ruitersport Pluvinel. Heleen Abels is nu zaakvoerder. De ervaring vanuit de dierenartsenpraktijk is ook in deze wereld een pluspunt. 
 

Kwalitatief materiaal voor iedere ruiter en paard

Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop; er wordt dagelijks op zoek gegaan naar degelijk materiaal voor paard en ruiter. De aankoop van goed materiaal hoeft niet noodzakelijk een gat in de portemonnee achter te laten. Het gamma aan paardensportartikelen is ontzettend  groot en omvat alle prijsklassen.  Toch geldt bij  aankoop van materiaal, kleding of verzorgingsproducten de gulden regel: veiligheid, gezondheid en duurzaamheid.
 

Herstellingen materiaal

Dekens en materiaal zijn aan slijtage onderhevig; ook het herstellen van het materiaal kan bij Ruitersport Pluvinel, alsook het laten borduren van dekens, zadeldoeken, kleding, …
 

Merken

De geur van leder overheerst in deze zaak; ook het assortiment kleding omvat een kwaliteitsvolle, modieuze en praktische collectie. Grote merken zoals Horka, Mountain Horse, QHP, Schockemöhle, Anky, Montar, BR, Horseware, Sprenger, Euro-Star, LJ Leathers… zijn aanwezig. 
 

Jeugdige ruiters

Maar ook voor het jonge volkje dat dol is op paarden, biedt de zaak een betaalbaar assortiment aan:  rijkleding, veiligheidsvesten en rijhelmen zijn noodzakelijk en maken het paardenavontuur veilig.  Leuke hebbedingetjes zijn graag geziene cadeautjes bij deze jonge ruitertjes. 
 

Wandelaars en avonturiers

Niet alleen paardensportliefhebbers, maar ook fervente wandelaars komen aan hun trekken: stapschoenen, wind-en waterdichte kledij vallen ook bij hen in de smaak. Het materiaal dat voor ruiters optimaal comfort biedt, wordt ook gesmaakt door buitenmensen. 

Borduren in aarschot, borduren in leuven, borduren in Lubbeek 

U kan bij ruitersport Pluvinel in Aarschot ook terecht voor het borduren van al uw textiel. 
Bent u op zoek naar een uniek cadeau? Bij ruitersport Pluvinel kunt u shirts, jassen, vestjes, truien maar ook al uw ruitersportartikelen laten borduren. Leuk om te geven aan een vriend, vriendin, familielid of uw geliefde.
Ook bedrijven en kleine ondernemingen kunnen hiervoor bij ruitersport Pluvinel terecht.In de bedrijfswereld is textielbedrukking een belangrijke factor die de zichtbaarheid van uw onderneming of project vergroot.

 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Shop van Ruitersport Pluvinel

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Logo Vriendelijkste Handelaar Handelsgids
Vriendelijkste Handelaar
Wil je Ruitersport Pluvinel een score of review geven voor de verkiezing?
Klik en word beloond

Reviews

Super vriendelijk!... 10 Review door: Caro
Succes in 2021!... 8 Review door: Harry
Dat 2021 een veel mooier jaar ma... 10 Review door: Zenia
fijn eindejaar, goed "nieuw ... 9,9 Review door: Marc