Ruitersport Pluvinel

Openingsuren

Maandag 25/03 Gesloten
Dinsdag 26/03 Gesloten
Woensdag 27/03 10:00 - 18:00
Donderdag 28/03 10:00 - 18:00
Vrijdag 29/03 10:00 - 18:00
Zaterdag 30/03 10:00 - 18:00
Zondag 31/03 13:00 - 17:00

Info

Ruitersport Pluvinel biedt in Aarschot en omstreken een ruim assortiment ruitersportbenodigheden aan. Zowel de professionele ruiter als de amateur ruiters en amazones komen er aan hun trekken. De zaak is gegroeid uit de voormalige zaak Van Emelen, later Pluvinel en nu Ruitersport Pluvinel. Heleen Abels is nu zaakvoerder. De ervaring vanuit de dierenartsenpraktijk is ook in deze wereld een pluspunt. 
 

Kwalitatief materiaal voor iedere ruiter

Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop; er wordt dagelijks op zoek gegaan naar degelijk materiaal voor paard en ruiter. De aankoop van goed materiaal hoeft niet noodzakelijk een gat in de portemonnee achter te laten. Het gamma aan paardensportartikelen is ontzettend  groot en omvat alle prijsklassen.  Toch geldt bij  aankoop van materiaal, kleding of verzorgingsproducten de gulden regel: veiligheid, gezondheid en duurzaamheid.
 

Herstellingen materiaal

Dekens en materiaal zijn aan slijtage onderhevig; ook het herstellen van het materiaal kan bij Ruitersport Pluvinel, alsook het laten borduren van dekens, zadeldoeken, kleding, …
 

Merken

De geur van leder overheerst in deze zaak; ook het assortiment kleding omvat een kwaliteitsvolle, modieuze en praktische collectie. Grote merken zoals Horka, Mountain Horse, QHP, Schockemöhle, Anky, Montar, BR, Horseware, Sprenger, Euro-Star, LJ Leathers… zijn aanwezig. 
 

Jeugdige ruiters

Maar ook voor het jonge volkje dat dol is op paarden, biedt de zaak een betaalbaar assortiment aan:  rijkleding, veiligheidsvesten en rijhelmen zijn noodzakelijk en maken het paardenavontuur veilig.  Leuke hebbedingetjes zijn graag geziene cadeautjes bij deze jonge ruitertjes. 
 

Wandelaars en avonturiers

Niet alleen paardensportliefhebbers, maar ook fervente wandelaars komen aan hun trekken: stapschoenen, wind-en waterdichte kledij vallen ook bij hen in de smaak. Het materiaal dat voor ruiters optimaal comfort biedt, wordt ook gesmaakt door buitenmensen. 

Ligging en routebeschrijving

Geef ons een review

Vriendelijkste Handelaar

Stem op Ruitersport Pluvinel als Vriendelijkste Handelaar

Trefwoorden

Reviews

Vriendelijke dame, indien niet i... 10 Review door: Liesbeth
Top... 10 Review door: Marta
geweldige winkel.... 10 Review door: Farah
Super leuke winkel.... 10 Review door: Farah
fantastische winkel, Heleen is a... 10 Review door: Farah
Pluvinel is een hele leuke winke... 10 Review door: Farah
Klasse zaak...... 10 Review door: Herald