DWK Sanitair en Verwarming

Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Nationale feestdag van Belgiƫ op 21/07
Maandag 22/07 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 23/07 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 24/07 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 25/07 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 26/07 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 20/07 GeslotenGesloten
Zondag 21/07 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Wie wil er niet op een koude winterdag thuiskomen in een aangenaam warm huis, 's morgens een lekkere douche nemen in een warme badkamer en op kantoor de ideale temperatuur om in te werken? Voor dit alles, iedere dag opnieuw, kan u terecht bij DWK Sanitair en Verwarming!
 

Een expert in zijn vakgebied

zaakvoerder Kevin Dewel is erkend chauffagist en staat u bij met professionele kennis van zaken. Naast gewone installaties en onderhoud kan u ook voor dringende herstellingen en depannages bij DWK Sanitair en Verwarming terecht. Of u nu advies wilt over warmtepompen, zonneboilers, radiatoren of vloerverwarming, DWK Sanitair en Verwarming heeft voor u de passende oplossing.
 

Behulpzame service

Naast en goede installatie en reparatie, en levering van materiaal van de hoogste kwaliteit verzekert DWK Sanitair en Verwarming u van een professionele, behulpzame service op maat van de klant. U kan steeds met al uw vragen en opmerkingen bij Kevin terecht en u kan er van op aan dat u steeds een behulpzaam antwoord met een glimlach zult ontvangen. 

Heeft u nood aan een verwarmingsspecialist? Neem dan snel contact op met DWK Sanitair en Verwarming via het nummer 0498/04 54 75 en vraag naar een gratis vrijblijvende prijsofferte. 

Ligging en routebeschrijving