Openingsuren

Maandag 27/05 09:30 - 12:30
Dinsdag 28/05 09:30 - 12:30
Woensdag 29/05 Na afspraak
Donderdag 30/05 10:00 - 12:30
Vrijdag 31/05 10:00 - 12:30
Zaterdag 25/05 Gesloten
Zondag 26/05 Gesloten

Info

Argenta Bart Plees in Beringen biedt u steeds de beste oplossing voor al uw vragen inzake sparen, beleggen, lenen en bankieren.
 

Sparen en beleggen

Bij Argenta opent u gratis een spaarrekening op uw eigen naam of op naam van uw kind. 

Wilt u sparen of beleggen met een overlijdensdekking? Dat kan met een levensverzekering. Maak kennis met het aanbod levensverzekeringen bij uw Argenta kantoor in Beringen.
Meer doen met uw spaargeld? Argenta geeft u graag advies over de beste optie op uw geld te beleggen.
 

Bankieren

Wilt u kennismaken met de gratis zichtrekening van Argenta? In het kantoor te Beringen helpen ze u graag op weg. Ook voor meer informatie over de bankkaartde gratis kredietkaart en de Golden kredietkaart kan u hier terecht.
 

Verzekeringen

Een nieuwe auto. Uw eerste eigen stek. Maar hoe verzekert u zich?  En wat doet u bij schade? Met het advies en de handige tips van Argenta in Beringen blijft u steeds volledig op hoogte.
Ga gerust de baan op met de autoverzekering van Argenta. Een uitgebreide dekking aan een eerlijke prijs. Van burgerlijke aansprakelijkheid tot omnium. 
Bij Argenta gaat u ook voor verzekerd wonen. Uw huis is meer dan een dak boven uw hoofd.. Kies voor onze familiale verzekering en brandverzekering in één pakket.
Een ongeluk is snel gebeurd. Op die momenten moet u goed beschermd zijn. Dit kan doormiddel van een familiale verzekering. Een gerust gevoel bij uw ziekenhuisopname? Dat bekomt u dankzij een hospitalisatieverzekering.
 

Lenen

U gaat een huis kopen, bouwen of verbouwen? Dat kost geld. Het woonkrediet van Argenta is daar de oplossing voor.
Hebt u plannen om uw tuin aan te leggen of om uw woning lichtjes op te frissen? Met de lening op afbetaling maakt u uw plannen waar zonder dat u uw spaarcenten moet aanspreken.
Hebt u een nieuwe auto op het oog? Of een tweedehandswagen gevonden? Dan is de vraag of u die met uw spaarcenten betaalt of er een krediet voor aangaat. De medewerkers bij Argenta Bart Plees staan u bij met raad en daad.
 

 

Ligging en routebeschrijving