Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Beringen.

Donderdag 23 mei 2024 15:18 - geschreven door Bart

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Handelsgids.be de verkiezing van de Vriendelijkste handelaar in Beringen.

Alle handelaars in Beringen kunnen gratis deelnemen aan dit initiatief.
De enige voorwaarden is dat de zaak vermeld moet zijn op de Handelsgids in Beringen.
Heb jij een zaak in Beringen en sta je nog niet op Handelsgids.be vermeld? Meld je dan hier gratis aan.

We zijn dit jaar in de gemeente Beringen rond gegaan om de diploma’s te overhandigen en de award uit te delen. De Handelaars waren enthousiast om dit te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wie zich dit jaar de Vriendelijkste Handelaar van Beringen mag noemen, je komt het hier te weten. 

In totaal waren er 1436 handelaars die kans maakten op de titel. Heel wat handelaars behaalde de drempel van 30 unieke stemmen in 2023. Hieronder een overzicht van de handelaars die een gemiddelde score behaalde van meer dan 9/10!

Dagbladhandel bij Arlette – 9,01/10
Bij Dagbladhandel Arlette kun je veel meer kopen dan alleen een dagblad. Het assortiment omvat puzzelboeken, tijdschriften, boeken en strips. Daarnaast biedt de winkel diverse rookwaren zoals sigaretten en elektronische sigaretten. Je kunt er ook deelnemen aan kansspelen en voetbalweddenschappen. Dagvers brood en broodbeleg zijn eveneens beschikbaar. Bovendien biedt Arlette handige diensten zoals droogkuis en een postpunt. Deze veelzijdige winkel is een belangrijke plek in de lokale gemeenschap, waar klantvriendelijkheid en een breed aanbod centraal staan.

Golden City – 9,03/10
Al 20 jaar serveren we heerlijke gerechten, overgedragen van vader tot zoon en sinds 2012 doorgegeven aan de volgende generatie. Onze ervaring staat garant voor een smaakvolle culinaire ervaring tegen betaalbare prijzen.Bij ons vind je voor elk wat wils: afhaalmenu's voor de gezellige avond thuis, uitgebreide driegangen diners voor fijnproevers en een buffet à volonté voor wie echt van alles wil proeven. Kom gerust langs en ontdek ons gevarieerd aanbod!

Carrefour Market – 9,05/10
Carrefour Market in Paal (Beringen) is jouw versspecialist waar kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand gaan. De zaakvoerders Tine en Rob, samen met hun gemotiveerde team, zorgen voor een aangename winkelervaring. Geniet van versgebakken brood uit de eigen bakkerij, een uitgebreid wijnassortiment met deskundig advies, en dagverse groenten en fruit. Ontdek de uitgebreide beenhouwerij met diverse vlees- en vissoorten, en een breed scala aan onderhoudsproducten en droge voeding. Dankzij de wekelijkse acties kun je altijd profiteren van extra kortingen. Carrefour Market wordt jouw favoriete winkelbestemming!

Tuinhout Vanbilsen – 9,17/10
Tuinhout Vanbilsen is uw specialist voor een perfect afgewerkte tuin. Ze bieden hoogwaardige tuinafsluitingen, van draadafsluitingen met Betafence-draad tot duurzame kastanjepalen en op maat gemaakte tuinschermen. Ook voor het vellen van bomen, hakselwerken en het uitfrezen van boomstronken kunt u bij hen terecht. Hun kunsthagen zorgen voor een onderhoudsvrije, groene tuin, terwijl hun maatwerk tuinhuizen en paardenafsluitingen uw buitenruimte compleet maken. Bij Tuinhout Vanbilsen staan vakkennis, kwaliteit en klanttevredenheid voorop, zodat u jarenlang kunt genieten van een prachtige tuin..

MozaVer bv – 9,42/10
Welkom bij MozaVer, waar uw droom van een perfecte badkamer werkelijkheid wordt. Ze verzorgen de complete badkamerrenovatie, van ontwerp tot uitvoering, met een sterke focus op klanttevredenheid en kwaliteit. Hun service begint met een eerste afspraak waarin ze alles opmeten en een 3D-ontwerp maken. Vervolgens helpen ze u in onze toonzaal met het kiezen van de beste materialen. Ze hanteren een strikte planning en zorgen ervoor dat alle werkzaamheden vlot verlopen, met minimale hinder en indien nodig een tijdelijk toilet of douche. Bij MozaVer kunt u rekenen op vakmanschap en een badkamer die volledig aan uw wensen voldoet.

Chocosjiek – 9,44/10
De sfeervolle chocoladewinkel voor pralines, chocolade, decoraties, geschenken en meer. Ontdek ons gevarieerde assortiment, inclusief pralines, chocoladerepen, marsepein, truffels en zelfs suikervrije, glutenvrije en lactosevrije opties. Kies uit kwaliteitsproducten en prachtige geschenken, waaronder samengestelde geschenkmanden voor zowel particulieren als bedrijven. Kom langs en laat je verleiden door de heerlijke wereld van chocolade!

Wintershoeve Ijs – 9,51/10
Wintershoeve Ijs in Beringen, waar versheid en kwaliteit samenkomen. Van romige hoevemelk tot ambachtelijk hoeveijs, elk product ademt de authenticiteit van het land. Ontdek een uitgebreid assortiment, van boter en kaas tot huisgemaakte lekkernijen zoals ijstaarten en pannenkoeken. Verwen jezelf of je geliefden met een origineel cadeau en geniet op het gezellige terras of van nostalgisch ijskarplezier. Ervaar de smaak van echte verse voeding bij Wintershoeve Ijs.

Dranken Vertessen – 9,54/10
Als familiebedrijf sinds 1930 leveren wij een gevarieerd assortiment dranken aan bedrijven, evenementen en particulieren in de regio. Van likeuren, sterke dranken en wijnen tot frisdranken en feestverpakkingen, bij ons vind je alles voor elke gelegenheid. Ontdek ook onze originele bierkorven, op maat gemaakt, en profiteer van onze spaaracties en promoties voor een feestelijke ervaring bij Dranken Vertessen!

Garage Gaethofs – 9,60/10
Sinds 1977 staat Garage Gaethofs aan de Stalsesteenweg in Beringen garant voor kwaliteit en service. Met 30 jaar ervaring biedt zaakvoerder Patrick Gaethofs een uitstekende vakkennis en klantenservice. Van onderhoud en herstellingen tot tweedehandswagens, bij Garage Gaethofs vind je alles onder één dak. Bezoek ons en ontdek ons aanbod aan kwalitatieve auto's tegen scherpe prijzen!

Bike Center Beringen – 9,60/10
Bike Center Beringen, dé expert voor al jouw fietsbehoeften! Ontdek ons uitgebreide assortiment aan fietsen, accessoires en services, inclusief onderhoud en reparaties. Of je nu een nieuwe fiets zoekt of hulp nodig hebt bij reparaties, wij staan voor je klaar. Bezoek onze winkel of neem contact met ons op via onze website of Facebookpagina. We helpen je graag verder!

Schoonheidsinstituut en parfumerie An – 9,62/10
Bij Schoonheidsinstituut & Parfumerie An in Paal-Beringen vind je alles wat je nodig hebt voor een complete schoonheidservaring. Van gelaats- en lichaamsverzorgingen tot microdermabrasie, permanente make-up en meer, wij hebben het allemaal. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat jouw huid straalt en jij je op je best voelt. Maak snel een afspraak en ontdek de geheimen van schoonheid en verzorging bij Schoonheidsinstituut & Parfumerie An.

De Vriendelijkste Handelaar van Beringen met een score van 9,64/10 is Garage Eddy Gijbels.

Garage Eddy Gijbels – 9,64/10
Garage Eddy Gijbels in Beringen staat garant voor een uitgebreide ervaring als garage en bandencentrale. Van herstellingen en onderhoud tot het vinden van een tweedehandswagen, zij zijn jouw betrouwbare partner. Met expertise in alle automerken, inclusief Citroën en Peugeot, en een ruime keuze aan banden, bieden ze alles wat je nodig hebt voor je auto tegen eerlijke prijzen. Vergeet ook niet hun uitstekende aircoservice voor Citroën wagens. Neem vandaag nog contact op met Garage Eddy Gijbels voor een vlotte en professionele service!

Ook dit jaar kan je stemmen krijgen van je klanten via de banner op je gratis Handelsgids website.

Doe mee aan de nationale eindejaarsactie van Handelsgids.be. Deze loopt van oktober tot januari.

Je klanten kunnen gratis meedoen aan de actie en jij als handelaar verzameld op een leuke manier reviews van je klanten.

Er zijn 10.000 winnaars!

Wens je meer info over de Vriendelijkste Handelaar en de eindejaarsactie? Mail dan naar marketing@handelsgids.be

Fotogalerij "Dit zijn de vriendelijkste handelaars van Beringen."