Openingsuren

De openingsuren kunnen afwijken door:
Hemelvaart op 13/05
Maandag 17/05 09:30 - 18:00
Dinsdag 11/05 09:30 - 18:0020:00 - 22:00
Woensdag 12/05 GeslotenGesloten
Donderdag 13/05 Gesloten (Hemelvaart)
Toon normale openingsuren
Donderdag 13/05 09:30 - 18:0020:00 - 22:00
Vrijdag 14/05 09:30 - 18:00
Zaterdag 15/05 09:30 - 14:00
Zondag 16/05 GeslotenGesloten

Info

The Beautybar by Jelle in Beringen

 

The Beautybar by Jelle in Beringen is een modern schoonheidssalon met een uitgebreide waaier aan aanbiedingen en behandelingen. Na een lange tijd dit in bijberoep gedaan te hebben, besloot Jelle zich volledig te specialiseren en maakte van haar schoonheidsinstituut/beautybar haar hoofdberoep. Jelle beschikt over de nodige ervaring mbt de traditionele schoonheidsbehandelingen en blijft tegelijkertijd ook vernieuwen door op de hoogte te blijven van alle nieuwste trends. Jelle luistert eerst aandachtig naar wat de klant nodig heeft en voert dan NA EEN HUIDANALYSE de behandeling uit die het beste bij de klant past. Bij Jelle kan je rekenen op o.a. professionaliteit, precisiewerk en hygiëne. 

 

The Beautybar by Jelle: het aanbod

 

Letterlijk iedereen kan bij The Beautybar by Jelle terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen en huidverbeteringsbehandelingen. Een klein overzichtje: gelaatsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, kunstnagels, gelnagels, manicure, pedicure, ontharingen, kortom alles wat te maken heeft met er op zijn best uit zien. 

 

The Beautybar by Jelle: de specialiteiten

 

Naast deze behandelingen is Jelle zich de laatste jaren gaan specialiseren in microneedling, lashvolumelift, minerale make-up en waxing. De behandelingen worden met veel zorg en precisie uitgevoerd. Maar dat is niet alles. Voor en na de behandeling zal Jelle ook alle nodige informatie en advies geven die nodig is. Kortom, heb je een schoonheidsspecialiste nodig die je kan vertrouwen? Dan ben je bij The Beautybar by Jelle aan het juiste adres. 
 

Microneedling: een huidverbeterende behandeling d.m.v. Microneedling


Ontdek onze revolutionaire aanpak in de strijd tegen anti-aging. De nieuwe dermatech pen! Wat is de dermatech pen?: het is een instrument met een geautomatiseerd inbrengsysteem met micronaald, dat tot het doel heeft de productie van eigen collageen te stimuleren. 

voordelen:

- een innovatieve gelaatsbehandeling zonder chirurgie
- microneedling zonder ongemak
- regeneratie van de huid met zichtbare, verjongende resultaten
- verandert de natuurlijke huidstrekken NIET!

 

Ligging en routebeschrijving

Quicklinks

Trefwoorden

Nieuwsbrief

Reviews