Ontdek de reviews van klanten van The Beautybar by Jelle in Beringen.

Klik hier om zelf een review te schrijven

Scoremotivatie
Heel professioneel .Geweldige dame .Het is elke minuut genieten van de verzorging en de resultaten zijn opmerkelijk . Zie er naar uit voor de volgende afspraak

Review door Nadine op 2023-01-05
Scoremotivatie
Super toffe Madam. Blijf zo verder doen en vooral blijf jezelf. De babbeltjes , goede raad, advies en de goede zorgen krijgen we er altijd gratis bij. Jelle doet meer dan alleen haar beroep.

Review door Nathalie op 2023-01-04
Scoremotivatie
Jelle jij bent een topper 💪🏻👌🏻

Review door Eveline op 2023-01-04
Scoremotivatie
De beste die er is 🥰

Review door Heidi op 2023-01-04
Scoremotivatie
Liefste en meest professionele schoonheidsspecialiste van Beringen.

Review door Rika op 2023-01-03
Scoremotivatie
Super vriendelijk, spontaan en warm persoon.\r\nHelemaal relaxed als je buiten komt!

Review door Loyens op 2022-12-29
Scoremotivatie
Zeker de moeite om een afspraak te maken met deze vriendelijke dame.

Review door Mireille op 2022-12-25
Scoremotivatie
top madam

Review door Armando op 2022-12-24
Scoremotivatie
Wat een fantastische vrouw/schoonheidsspecialiste is Jelle! Wat mis ik haar gouden handen en gezellige babbeltjes!\r\nHopelijk kunnen we snel weer genieten in haar nieuw salon 🤗🤗🤗! 💗💗💗

Review door Kasia op 2021-12-31
Scoremotivatie
De eerste keer dat ik bij Jelle kwam, voelde ik me direct op mijn gemak. En keek al uit naar mijn volgende bezoek… en ook nu kijk ik weer uit naar mijn volgende bezoek! Wat een lieve vrouw!

Review door Jolien op 2021-12-30
Om reviews en een score te geven voor de klantvriendelijkheid van een KMO moet je in de zaak geweest zijn en een rieviewkaartje gekregen hebben met een uniek loginnummer op. Je kunt dus niet zomaar aan iedere handelaar een review geven.

Heb je een review gegeven en staat die er niet bij? Hier zijn enkele mogelijke oorzaken.
  • Je hebt je e-mailadres nog niet bevestigd. Klik hier om je verificatie opnieuw te doen
  • Je review was niet uniek. Als iemand al eens "Goed bezig!" of "Vriendelijk" als review gegeven heeft dan tonen we een duplicaat hiervan niet. Dit om spamming op de reviewpagina's te vermijden. Best is dat je een meer uitgebreide en unieke motivatie geeft. De score die je geeft wordt wel meegerekend voor de berekening van de klantvriendelijkheid van die kmo en de award Vriendelijkste Handelaar van de gemeente, ook al is dus je review niet zichtbaar door duplicatie.
  • Bij imagoschadelijke reviews zal de handelaar ervoor kunnen kiezen een review te verbergen. De negatieve review blijft wel altijd bestaan. Wat de handelaar niet kan is de score die de reviewer gegeven heeft laten verdwijnen. Alle scores, positief of negatief, zichtbaar of onzichtbaar worden meegerekend in de berekeningen voor de Vriendelijkste Handelaar.