Vriendelijkste handelaar

Vriendelijkste handelaar 2020-2021

The Beautybar by Jelle is de Vriendelijkste Handelaar van Beringen

Maandagavond, 14 maart 2022 was een spannende avond voor de handelaars van Beringen. Dit was namelijk het moment dat ze ging te weten komen wie de Vriendelijkste Handelaar en wie Laureaat van hun gemeente was geworden. De trofee’s en awards stonden te blinken in de gezellige voetbalkantine van KFC Tervant. Na de inleiding van de zaakvoerder van Handelsgids, Luc Verheyden, ging de uitreiking van start.

Daar werd al snel duidelijk dat The Beautybar by Jelle als Vriendelijkste Handelaar van Beringen uit de bus kwam. En dit met een topscore van 9,85/10. Daarnaast kan ze ook 14 klanten blij maken met leuke kortings- en cadeaubonnen die zij gewonnen hebben met onze Eindejaarsactie. Zij krijgen de volgende prijzen:

Q.out Fietsen geeft 5% korting bij aankoop van een fiets met een max. korting van €50, Schoonheidsinstituut en parfumerie An schenkt een cadeaubon van €10. In Diest kan je bij Hagelandse Takeldienst €20 korting krijgen bij het huren van een huurwagen, N8 (nacht) – Uw Slaap, Onze Passie geeft 15% korting, Bij Nicky’s Catwalk krijg je een cadeaubon van €25 om lekker te dineren en bij Patris kan je genieten van een gratis manicure bij een gelaatsverzorging. Juwelier Dries uit Hechtel-Eksel geeft 10% korting bij aankoop van juwelen of uurwerken en Juweliers De Greeve schenkt €20 korting bij aankoop vanaf €120. In Houthalen-Helchteren krijg je bij De Koffieboon €10 korting bij min. aankopen van €50, Jaydens’s Ink schenkt €25 korting bij een tattoo van €100 en Krantenshop Claudia geeft €10 cadeau. Bijouterie Claire uit Leopoldsburg schenkt een cadeaubon van €20 en Schepens, ook uit Leopoldsburg geeft €10 korting bij het aangaan van een nieuwe verzekering (bv fietsverzekering van €45). In Lummen kan je bij Be.You.tiful by Sofie genieten van een gratis brushing bij kleuring en balayage en Frituur ’t Patatje schenkt een cadeaubon van €10. De gemeente Tessenderlo geeft met China Wok een gratis aperitief van het huis, bij Edma-Gora krijg je 20L groene petroleum gratis bij aankoop van een petroleumkachel/ 1000KG gratis pallets bij aankoop van een palletkachel, Pejati geeft op zijn beurt een gratis waardeschatting + €20 extra bij verkoop vanaf 50GR goud, Reynders Hengelsport sluit het rijtje af met 10% korting op alle aankopen uitgezonderd op levend aas.