Openingsuren

Maandag 24/06 Na afspraakNa afspraak
Dinsdag 25/06 Na afspraakNa afspraak
Woensdag 19/06 Na afspraakNa afspraak
Donderdag 20/06 Na afspraakNa afspraak
Vrijdag 21/06 Na afspraakNa afspraak
Zaterdag 22/06 GeslotenGesloten
Zondag 23/06 GeslotenGesloten

Foto’s

Info

Ramen Reynders: jouw ramen zijn onze reclame

Al bijna 60 jaar staat Ramen Reynders uit Beringen bekend voor hun degelijke service en kwaliteit voor alle ramen en deuren. Zij produceren ramen en deuren op een kleinschalige manier waar de nadruk wordt gelegd op vakmanschap en kwaliteit. Al hun ervaringen en technologische kennis zorgen ervoor dat al hun producten aan de hoogste eisen voldoen. 
 

Vakmanschap

Door hun jarenlange vakkennis staan zaakvoerders Jan en Gert borg voor de effeciënte verwerking van je bestelling. Ramen Reynders is de tweede generatie in opvolging van hun vader die deze zaak heeft opgericht in 1963. Het spreekt voor zich dat ze service en kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Dit betekent dat zij steeds samen met jou overleggen over de beste oplossing voor je probleem, en dit aan een zo voordelig mogelijke prijs. Er wordt telkens rekening gehouden met de kwaliteit van de geleverde goederen en diensten. De beloofde projecten worden steeds binnen de afgesproken termijn geleverd en vakkundig geplaatst. 
 

Specialisten in het vak

Ramen Reynders is gespecialiseerd in hout, PVC en aluminiumconstructies voor alle ramen en deuren. Steeds wordt er gezocht naar de juiste kwaliteitsnormen voor de klant zoals de CE markering. Hout is al eeuwenlang het meest populaire materiaal voor ramen en deuren. Hout heeft een authentieke uitstraling en biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Bij Ramen Reynders wordt er alleen gebruik gemaakt van houtsoorten met een hoge kwaliteit zoals Afzelia, Meranti en Afromosia. Daarnaast zijn er nog meerdere houtsoorten beschikbaar. 
 

Hout-aluminium ramen

Deze nieuwkomer op de markt, hout-aluminium of hout-alu ramen, biedt de voordelen van beide materialen, zowel hout als aluminium. Je hebt de mogelijkheid om bij Ramen Reynders dit te bestellen indien je dit wenst. Je kan hun steeds contacteren voor een correcte offerte. Surf ook zeker eens naar hun website:  https://www.ramenreynders.be/ .

Ligging en routebeschrijving